Професионална гимназия в Раднево | ПГ Св Иван Рилски

ПГ Св.Иван Рилски е Професионална гимназия в Раднево. Обучение по Добивни и строителни минни технологии, Машини и съоръжения за добивната промишленост и строителството, Минна електромеханика.

Infocall.bg
Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Прием и обучение на ученици в Раднево

Професионална гимназия Св.Иван Рилски е учебно заведение в Раднево. Учебното заведение предлага обучение по специалност в паралека Добивни и строителни минни технологии, Екология и опазване на околната среда, Машини и съоръжения в минната промишленост, Машини и съоръжения за добивната промишленост и строителството, Минна електромеханика . Финансирането на институциата е Държавно, а обучението на учениците се извършва на една смяна. Директор на училището е Мария Калчева Колева като за връзка с ПГ Св.Иван Рилски можете да използвате 041782347, 0 или да използвате бутона ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ. Учебното заведение се намира на адрес ул. "Г. Димитров"№39 в Раднево.

Ключови думи: професионална гимназия Свети Иван Рилски Раднево, професионална гимназия Раднево, прием ученици Раднево, обучение ученици Раднево, участие по проекти Раднево, добивни и строителни минни технологии Раднево, машини и съоръжения за добивната промишленост Раднево, минна електромеханика Раднево
Тази страница е посетена 1512 пъти.
Общо посещение на профила: 1512.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка