Професионална гимназия ПГЕС Търговище

Професионална гимназия по електротехника и строителство - ПГЕС град Търговище, извършва прием и профилирано обучение на ученици от 9 до 12 клас.

ПГЕС Търговище - Infocall.bg
ПГЕС Търговище - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Професионална гимназия по електротехника и строителство в Търговище

Професионална гимназия по електротехника и строителство град Търговище, отваря врати през септември 2000 година. Учебното заведение обединява Техникума по строителство и СПТУ по машиностроене. В ПГЕС Търговище се извършва прием и обучение на ученици от 9 до 12 клас, в паралелки със следните специалности:

  • Геодезия
  • Електрически машини и апарати
  • Електроенергетика
  • Строителство и архитектура
  • Конструиране, моделиране и технология на облекло от текстил


Освен отличната подготовка по специалните предмети, учениците от Професионалната гимназия по електротехника и строителство Търговище, се обучават и по всички задължителни общообразователни предмети. Възпитаниците на ПГЕС се реализират успешно във висшите учебни заведения. Това е доказателството за доброто качество на образованието, което получават.

В Професионална гимназия по електротехника и строителство град Търговище, работят квалифицирани и опитни преподаватели. Техен приоритет е обучението на учениците, тяхната реализация и подготовка в живота.

Училището разполага и с отлична материално-техническа база, отговаряща на съвременните стандарти за обучение. ПГЕС Търговище има много добре оборудвани кабинети и работилници по специалните предмети.

Професионална гимназия по електротехника и строителство в Търговище - ПГЕС Търговище
Професионална гимназия по електротехника и строителство в Търговище - ПГЕС Търговище - изображение 1Професионална гимназия по електротехника и строителство в Търговище - ПГЕС Търговище - изображение 2Професионална гимназия по електротехника и строителство в Търговище - ПГЕС Търговище - изображение 3Професионална гимназия по електротехника и строителство в Търговище - ПГЕС Търговище - изображение 4
Ключови думи: професионална гимназия Търговище, обучение геодезия Търговище, обучение електроенергетика Търговище, обучение електрически машини Търговище, обучение моделиерство Търговище, обучение облекло Търговище, обучение строителство Търговище, обучение архитектура Търговище, обучение ученици Търговище, участие проекти Търговище
Етикети: Гимназия, Прием след 7 клас
Тази страница е посетена 3575 пъти.
Общо посещение на профила: 5304.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка