Професионална гимназия София ПГХМТ Проф Пенчо Райков

ПГХМТ Професор Пенчо Райков е Професионална гимназия по химични и микробиологични технологии в град София, район Надежда.

ПГХМТ Проф Пенчо Райков - Infocall.bg
град София-Надежда 2
ПГХМТ Проф Пенчо Райков - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Професионално обучение по химични и микробиологични технологии София, Надежда

ПГХМТ Професор Пенчо Райков предлага Професионално обучение на ученици от 8 до 12 клас по химични и микробиологични технологии в град София, район Надежда.

Професионлана гимназия по химични и микробиологични технологии Професор Пенчо Райков е една от професионалните гимназии в град София със засилено изучаване на: биология, химия и английски език. При нас учениците се изграждат, като специалисти и лаборанти в областта на производството и контрола на фармацевтичните и парфюмерийно - козметичните продукти.

ПГХМТ Професор Пенчо Райков София предлага обучение по специалност в паралека: Технология на фармацевтични и парфюмерийно - козметични продукти, Технологичен и микробиологичен контрол в химични производства, Технология.

Финансирането на професионалната гимназия е Държавно, а обучението в нея се извършва на една смяна. Директор на ПГХМТ Професор Пенчо Райков София е господин Димо Христов Димов.

Висококвалифицираните и мотивирани преподаватели в Професионлана гимназия по химични и микробиологични технологии Професор Пенчо Райков София, работят всеотдайно за постигането на отлични резултати в учебно-възпитателния процес. 

ПГХМТ Професор Пенчо Райков София разполага с добре поддържана материална база с множество кабинети и класни стаи. На разположение на учениците в професионалната гимназия са: компютърна зала с достъп до интернет, кабинет по химия и биология. Учебното заведение предлага на своите ученици отлична подготовка от квалифицирани преподаватели.

Учениците завършили курса на обучение получават свидетелство за професионална квалификация 3 степен и диплома за завършено средно образование, както и си осигуряват отлична професионална реализация в съвременни производства и лаборатории на множество фирми от фармацевтичната и парфюмерийно-козметичната промишленост.

Професионално обучение по химични и микробиологични технологии София, Надежда - ПГХМТ Проф Пенчо Райков
Професионално обучение по химични и микробиологични технологии София, Надежда - ПГХМТ Проф Пенчо Райков - изображение 1Професионално обучение по химични и микробиологични технологии София, Надежда - ПГХМТ Проф Пенчо Райков - изображение 2Професионално обучение по химични и микробиологични технологии София, Надежда - ПГХМТ Проф Пенчо Райков - изображение 3Професионално обучение по химични и микробиологични технологии София, Надежда - ПГХМТ Проф Пенчо Райков - изображение 4
Етикети: Гимназия
Тази страница е посетена 3508 пъти.
Общо посещение на профила: 4996.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка