ПГМ Пловдив

Професионална гимназия по Машиностроене в Пловдив предлага гимназиално обучение и квалификация по специалности в сферата на машините и машиностроенето.

ПГМ Пловдив - Infocall.bg
ПГМ Пловдив - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Професионална гимназия в град Пловдив

ПГМ град Пловдив е Професионална гимназия по Машиностроене. В нея се предлага обучение и квалификация на ученици след завършен 7 и 8-ми клас по специалности в сферата на машините и машиностроенето.

ПГ по Машиностроене град Пловдив обучава ученици от 8 до 12 клас в дневна форма на обучение. Приемат се ученици след завършен седми и осми клас. ПГ по Машиностроене е с държавно финансиране и учебният процес се провежда в една смяна – дневна. 

След завършен седми клас, специалностите предлагани в ПГ по Машиностроене са: Техник по подемно–транспортна техника и Техник  по транспортна техника.

След завършен седми клас, учениците могат да кандидатстват по следните специалности, които предлагаме в ПГ по Машиностроене Пловдив:

  • Машинен техник
  • Монтьор на транспортна техника
  • Техник по транспортна техника
  • Монтьор на подемно - транспортна техника


Възпитаниците избрали специалност Монтьор на подемно - транспортна техника и Техник по подемно - транспортна техника получват безплатно шофьорска категория C, а учениците от останалите специалности получават възможността за безплатна категория B.

В ПГ по Машиностроене предлагаме разнообразни иинтересни курсове за обучение и повишаване на квалификация в специалностите, които предлагаме. Курсовете са с продължителност 30 дни и се извършват в учебни работилници и специализирани кабинети. Възпитаниците в нашето учебно заведение се обучават от екип от преподаватели с богат професионален опит.

Професионална гимназия в град Пловдив - ПГМ Пловдив
Професионална гимназия в град Пловдив - ПГМ Пловдив - изображение 1Професионална гимназия в град Пловдив - ПГМ Пловдив - изображение 2Професионална гимназия в град Пловдив - ПГМ Пловдив - изображение 3Професионална гимназия в град Пловдив - ПГМ Пловдив - изображение 4
Етикети: Гимназия
Тази страница е посетена 2198 пъти.
Общо посещение на профила: 3552.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка