ПГО Елисавета Багряна

ПГО Елисавета Багряна е Професионална гимназия по облекло в град Бяла Слатина. Извършва обучение на ученици от 9 до 12 клас, в областта на текстила, моделиерството, хранително-вкусовите технологии.

ПГО Елисавета Багряна - Infocall.bg
град Бяла Слатина
ПГО Елисавета Багряна - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Професионално обучение в Бяла Слатина

Професионална гимназия по облекло - ПГО Елисавета Багряна се намира в град Бяла Слатина. Извършва прием и обучение на ученици от 9 до 12 клас. Учебното заведение разполага с отлична материална база и колектив от квалифицирани и опитни преподаватели и педагози.

ПГО Елисавета Багряна е разкрила специалности за прием и обучение на ученици, в областта на облеклото и производството на храни и напитки. Желаещите могат да кандидатстват в следните паралелки:

  • конструиране, моделиране и технология на облекло от текстил
  • производство на кулинарни изделия и напитки
  • производство на облекло от текстил
  • обслужване на заведения за хранене и развлечения

Материалната база на ПГО Елисавета Багряна е в отлично състояние. училището предлага на своите възпитаници уютни, съвременно оборудвани класни стаи, кабинети по специалните предмети, кухня, ателие, физкултурен салон, библиотека.
Професионално обучение в Бяла Слатина - ПГО Елисавета Багряна
Професионално обучение в Бяла Слатина - ПГО Елисавета Багряна - изображение 1Професионално обучение в Бяла Слатина - ПГО Елисавета Багряна - изображение 2Професионално обучение в Бяла Слатина - ПГО Елисавета Багряна - изображение 3
Ключови думи: професионална гимназия Бяла Слатина, Професионална гимназия по облекло Бяла Слатина, Конструиране Бяла Слатина, специалност производство на кулинарни изделия и на Бяла Слатина, специалност производство на облекло от текстил Бяла Слатина, специалност Работник в обслужване на заведения за Бяла Слатина, прием ученици Бяла Слатина
Етикети: Гимназия, Прием след 7 клас
Тази страница е посетена 2741 пъти.
Общо посещение на профила: 6187.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка