Профилирана подготовка | ПГСАГ Васил Левски Варна

Професионална гимназия архитектура, строителство и геодезия Васил Левски град Варна извършва прием и обучение и профилирана подготовка на ученици в специалностите: строителство и архитектура, брокер на недвижими имоти, транспортно и водно строителство.

ПГСАГ Васил Левски Варна - Infocall.bg
ПГСАГ Васил Левски Варна - Infocall.bg
ПГСАГ Васил Левски Варна - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Профилирана подготовка по строителство и геодезия

Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия Васил Левски се намира в град Варна и предлага обучение по специалности от транспортно, водно и жилищно строителство и архитектура.

Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия Васил Левски е основана през 1942 година като Строителен техникум. В нея се обучават около 650 ученика, сред които има и интегрирани ученици в неравностойно положение. Гимназията предлага обучение след завършен 7 клас по специалностите:

  • Строителство и архитектура;
  • Водно строителство;
  • Транспортно строителство;
  • Геодезия;
  • Брокер недвижими имоти.

Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия Васил Левски разполага с 50 висококвалифицирани преподавателя. Доброто обучение по общообразователните предмети, професионалната подготовка и придобитата квалификация по специалностите повишават интереса към Гимназия Васил Левски и я утвърждават като една от най-авторитетните в град Варна.

Материалната база на ПГСАГ Васил Левски се състои от няколко постройки с централно топлофициране. Сградите разполагат с 23 класни стаи, кабинет по химия, физика и биология, библиотека, три компютърни зали, оборудвани с модерни компютри и достъп до интернет, фотолаборатория и кабинет по фотограметрия, два кабинета за чуждоезиково обучение. ПГСАГ Васил Левски притежава физкултурен салон и спортни площадки за физкултурните занятия и спортни тренировки на възпитаниците. Обзаведени са учебни работилници за провеждане на практически занятия по специалностите.

Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия Васил Левски участва в национални и европейски проекти в областта на обучението на млади специалисти. Гимназията работи в сътрудничество с училища и организации от страни в Европейския съюз.

Профилирана подготовка по строителство и геодезия - ПГСАГ Васил Левски Варна
Профилирана подготовка по строителство и геодезия - ПГСАГ Васил Левски Варна - изображение 1Профилирана подготовка по строителство и геодезия - ПГСАГ Васил Левски Варна - изображение 2Профилирана подготовка по строителство и геодезия - ПГСАГ Васил Левски Варна - изображение 3Профилирана подготовка по строителство и геодезия - ПГСАГ Васил Левски Варна - изображение 4
Ключови думи: профилирана подготовка строителство и геодезия Варна, професионална гимназия архитектура, строителство и геодезия Варна, обучение брокер недвижими имоти Варна, обучение водно строителство Варна, обучение транспортно строителство Варна, обучение строителство и архитектура Варна, прием брокер недвижими имоти Варна, прием водно строителство Варна, прием транспортно строителство Варна, прием строителство и архитектура Варна
Етикети: Гимназия, Прием след 7 клас
Тази страница е посетена 3045 пъти.
Общо посещение на профила: 6443.
Телефонен номер е поискан 24 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка