Професионална гимназия ПГСС Хан Аспарух

Професионална гимназия по селско стопанство Хан Аспарух извършва прием и професионално обучение на ученици от 8 до 12 клас по селско стопанство. Професионалната гимназия се намира в град Исперих.

ПГСС Хан Аспарух - Infocall.bg
ПГСС Хан Аспарух - Infocall.bg
ПГСС Хан Аспарух - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Професионална гимназия по селско стопанство в Исперих

Професионална гимназия по селско стопанство Хан Аспарух се намира в град Исперих и предлага обучение за ученици от 8 до 12 клас, като учебният процес се осъществява в една смяна. Избирайки ПГСС Хан Аспарух учениците със завършен 7 клас ще получат обучение и подготовка за успешна бъдеща реализация на пазара за труда, в сферата на селското стопанство.

Гимназията по селско стопанство е финансирана с държавни средства и разполага с богата и добре поддържана материална база, в която учениците могат да добият познания и да получат подготовка по изучаваните специалности.

Професионалната гимназия по селско стопанство в град Исперих е с утвърдени традиции и дава шанс на своите възпитаници да получат умения и знания по селско стопанство. Стратегията, по която се развива гимназията, е ориентирана в търсене на възможности за ускоряване на обучителния процес и придобиване на професионално образование по стандартите на Европейския съюз.

Възпитаниците на гимназията са разделени на групи, като са взети в предвид ученическите интереси. С това се цели да се развият допълнителни компетентности в изучаващите се и да се добият допълнителни знания.

Автор:

Професионална гимназия по селско стопанство в Исперих - ПГСС Хан Аспарух
Професионална гимназия по селско стопанство в Исперих - ПГСС Хан Аспарух - изображение 1Професионална гимназия по селско стопанство в Исперих - ПГСС Хан Аспарух - изображение 2Професионална гимназия по селско стопанство в Исперих - ПГСС Хан Аспарух - изображение 3Професионална гимназия по селско стопанство в Исперих - ПГСС Хан Аспарух - изображение 4
Ключови думи: професионална гимназия селско стопанство Исперих, обучение селско стопанство Исперих, професионално обучение ученици Исперих, професионално обучение Исперих, прием ученици Исперих, учебно заведение Исперих, училище Исперих, гимназия Исперих, гимназиално обучение Исперих, средно образование Исперих
Етикети: Гимназия, Прием след 7 клас, Прием след 8 клас
Тази страница е посетена 9437 пъти.
Общо посещение на профила: 13140.
Телефонен номер е поискан 29 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка