Обучение селско стопанство ПГСС Марко Марков Георги Дамяново

Професионална гимназия по селско стопанство Марко Марков се намира в село Георги Дамяново и извършва обучение по специалности от сферата селско стопанство.

ПГСС Марко Марков Георги Дамяново - Infocall.bg
село Георги Дамяново
ПГСС Марко Марков Георги Дамяново - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Обучение специалности Селско Стопанство Георги Дамяново

Професионална гимназия по селско стопанство Марко Марков се намира в село Георги Дамяново и предлага обучение по специалностите от сферата Селско стопанство - Лозаровинарство, Техник и монтьор на селскостопанска техника.

Професионална гимназия по селско стопанство Марко Марков е създадена през 1960 година като средно общо училище. През следващата година училището е превърнато в Селскостопански техникум с прием на ученици след завършен 7 клас и четири години срок на обучение.

Професионална гимназия по селско стопанство Марко Марков село Георги Дамяново обучава 96 ученика в три професионални направления:

  • Лозаровинарство
  • монтьор на селскостопанска техника
  • техник на селскостопанска техника

Професионална гимназия по селско стопанство Марко Марков село Георги Дамяново осигурява качествено образование по съвременните изисквания за умение и знания на учениците. След завършване на гимназията възпитаниците разполагат с всички нужни умения и знание за пълноценна социална реализация. Професионалното обучение в ПГСС Марко Марков осигурява на учениците възможнос за добър старт и реализация на пазара на труда съответния отрасъл.
Етикети: Гимназия, Прием след 7 клас
Тази страница е посетена 2416 пъти.
Общо посещение на профила: 5102.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка