Обучение по туризъм ПГТ Алеко Константинов Банкя

Професионална гимназия по туризъм Алеко Константинов се намира в град Банкя и предлага обучение в сферата хотелиерството, ресторантьорството и кетърнига.

ПГТ Алеко Константинов Банкя - Infocall.bg
ПГТ Алеко Константинов Банкя - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Обучение по хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг Банкя София

Професионална гимназия по туризъм Алеко Константинов се намира в град Банкя, община Столична, област София-град и предлага обучение по специалности от областта на хотелиерството, ресторантьорстото и кетъринг..

Професионална гимназия по туризъм Алеко Константинов разполага с много добре оборудвани професионални кабинети за практическа подготовка на възпитаниците на гимназията, 2 компютърни зали с модерни компютри и постоянен достъп до интернет, езиков кабинет, физкултурен салон с фитнес зала и мултифункционална спортна площадка с изкуствено покритие.

В Професионална гимназия по туризъм Алеко Константинов работят висококвалифицирани учители с дългогодишен професионален опит, способни да поднесат на своите възпитаници знанията по лесен за възприемане и усвояване начин. Гимназията разполага с нова и добре оборудвана сграда, в която цари трудова и творческа обстановка за постигане на високи резултати във учебния процес.

Професионална гимназия по туризъм Алеко Константинов извършва прием на ученици след 7 клас в паралелки с интензивно изучаване на чужд език и предлага обучение по специалностите:

  • Организация на хотелиерството с английски език
  • Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения- две паралелки - съответно с английски и с немски език
  • Кетеринг с английски език
  • Професионална гимназия по туризъм Алеко Константинов извършва прием на ученици и след 8 клас, като предлага обучение по специалностите:

  • Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения
  • Кетеринг
  • Производство на кулинарни изделия и напитки-задочна форма на обучение

По време на учебния процес се изучават английски, немски и руски език. Обучението на учениците се съчетава с учебна практика, провеждана през учебната година в четири и пет звездни хотели и ресторанти . Гимназията разполага със стажантски програми в град София и по черноморието.

Възпитаниците на ПГТ Алеко Константинов ежегодно вземат участие в регионални и национални състезания, като се нареждат на призови места на всяко от тях.

Обучение по хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг Банкя София - ПГТ Алеко Константинов Банкя
Обучение по хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг Банкя София - ПГТ Алеко Константинов Банкя - изображение 1Обучение по хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг Банкя София - ПГТ Алеко Константинов Банкя - изображение 2Обучение по хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг Банкя София - ПГТ Алеко Константинов Банкя - изображение 3Обучение по хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг Банкя София - ПГТ Алеко Константинов Банкя - изображение 4
Етикети: Гимназия, Прием след 7 клас
Тази страница е посетена 5597 пъти.
Общо посещение на профила: 10035.
Телефонен номер е поискан 29 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка