Обучение по селско и горско стопанство ПГЗГС Стефан Караджа

ПГЗГС Стефан Караджа е Професионална гимназия по земеделие и горско стопанство в Област Варна и предлага обучение по селско и горско стопанство. Гимназията има и вечерна форма на обучение.

ПГЗГС Стефан Караджа - Infocall.bg
село Стефан Караджа
ПГЗГС Стефан Караджа - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Гимназия по земеделие и горско стопанство

В Професионална гимназия по земеделие и горско стопанство Стефан Караджа се обучават ученици селед завършен 8 клас, в следните специалности: селско стопанство, горско стопанство. 

Професионална гимназия  по земеделие и горско стопанство Стефан Караджа е държавно учебно заведение, което е създадено е през 1959 година в село Стефан Караджа, Област Варна.

В ПГЗГС Стефан Караджа се обучават над 200 ученика от 9 до 12 клас. Освен дневна форма на обучение, в училището се предлага и вечерна. За успешната подготовка на нашите гимназисти се грижат квалифицирани преподаватели и педагози с богат опит.

Партньори на ПГЗГС Стефан Караджа са БГ АГРО Земеделска компания, които осигуряват 40 работни места за практическото обучение на учениците ни.

Професионална гимназия по земеделие и горско стопанство Стефан Караджа разполага със собствени учебни ферми: равеферма и птицеферма, както и обработва с помощта на учениците над 1000 декара собствена и арендувана земя. Средствата, получени от реализацията на произведената продукция, се влагат за подобрения на училищната среда.

Гимназия по земеделие и горско стопанство - ПГЗГС Стефан Караджа
Гимназия по земеделие и горско стопанство - ПГЗГС Стефан Караджа - изображение 1Гимназия по земеделие и горско стопанство - ПГЗГС Стефан Караджа - изображение 2Гимназия по земеделие и горско стопанство - ПГЗГС Стефан Караджа - изображение 3Гимназия по земеделие и горско стопанство - ПГЗГС Стефан Караджа - изображение 4
Етикети: Гимназия
Тази страница е посетена 3972 пъти.
Общо посещение на профила: 6144.
Телефонен номер е поискан 94 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка