Производство и монтаж на електрооборудване | ППМЕО ООД

ППМЕО ООД е с основна дейност проектиране, производство и монтаж на електрооборудване в областта на енергетиката и индустрията. Седалището на фирмата се намира в град Севлиево.

ППМЕО ООД - Infocall.bg
ППМЕО ООД - Infocall.bg
ППМЕО ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство и монтаж на електрооборудване в Севлиево

ППМЕО ООД е фирма основана през 2010 година в град Севлиево. Фирмата е с основна дейност проектиране производство и монтаж на електро оборудване в областта на енергетиката и индустрията.

ППМЕО ООД разполага с екип от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в производството и монтажа на електрооборудване за средно и високо напрежение. Фирмата се е утвърдила като коректен, отговорен и ангажиран към клиентите си партньор при изпълнение на различни проекти.

Дейността на фирмата се развива в три основни направления:

  • Производство, основен ремонт и продажба на резервни части за маломаслени прекъсвачи тип ММО 110 kV;
  • Проектиране, изработване, демонтаж и монтаж и въвеждане в експлоатация на електрооборудване средно и високо напрежение;
  • Гаранционен и извънгаранционен сервиз на електрооборудване СН и ВН, на различни производители.

Компанията разполага с оборудвана производствена и складова база в град Севлиево, а също така и със собствен транспорт, за изпълнение на проекти и услуги на обектите на своите клиенти.

ППМЕО ООД изпълнява различни проекти, включващи доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на оборудване ВН, като разединители, прекъсвачи, измерителни трансформатори и съответните стоманени конструкции за тях.

Дейността на фирмата е сертифицирана по системата за управление на качеството съгласно ISO 9001:2008.

Автор:

Производство и монтаж на електрооборудване в Севлиево - ППМЕО ООД
Производство и монтаж на електрооборудване в Севлиево - ППМЕО ООД - изображение 1Производство и монтаж на електрооборудване в Севлиево - ППМЕО ООД - изображение 2Производство и монтаж на електрооборудване в Севлиево - ППМЕО ООД - изображение 3Производство и монтаж на електрооборудване в Севлиево - ППМЕО ООД - изображение 4
Ключови думи: производство резервни части маломаслени прекъсвачи Севлиево, модернизация подстанции Севлиево, сервизни дейности Севлиево, ремонт електроагрегати Севлиево, проектиране електрооборудване Севлиево, Ретрофит уредби СН Севлиево, монтаж електрооборудване Севлиево, резервни части маломаслени прекъсвачи Севлиево, маломаслени прекъсвачи тип ММО 110 kv Севлиево, прекъсвачи тип ММО 110 kv Севлиево, ремонт прекъсвачи Севлиево
Етикети: Електро услуги, Електротехник, Магазин за ел материали, Ремонт на електродвигатели
Тази страница е посетена 5641 пъти.
Общо посещение на профила: 10879.
Телефонен номер е поискан 33 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка