ПУ Акад Тодор Самодумов Кранево

Помощно училище Интернат Академик Тодор Самодуков село Кранево и предлага обучение за деца с умствена изостаналост по производство на кулинарни изделия.

ПУ Акад Тодор Самодумов Кранево - Infocall.bg
За нас

Обучение деца с умствена изостаналост в село Гранево община Балчик

Помощно училище Интернат Академик Тодор Самодумов се намира в село Кранево, община Балчик и предлага обучение на деца с умствена изостаналост по специалността работник в производството на кулинарни изделия в заведения за хранене и развлечения.

Помощно училище Интернат Академик Тодор Самодумов се финансира с общински средства, като обучението протича в една учебна смяна. Училището е добре обзаведено и се поддръжа нивото на чистота. Помощното училище в село Кранево приема деца с умствена изостаналост за обучение по специалността работник в производството на кулинарни изделия в заведения за хранене и развлечения. При успешно завършване на децата се осигуряват достатъчни знания за да практикуват изучаваната специалност.

Помощно училище Интернат Академик Тодор Самодумов разполага със специалисти педагози, способни да предоставят знанията на децата по разбираем и лесен за възприемане начин, за да протича учебния процес без затруднения и да след приключването му децата да са добили стабилни познания и увереност в себе си.

Обучение деца с умствена изостаналост в село Гранево община Балчик - ПУ Акад Тодор Самодумов Кранево
Обучение деца с умствена изостаналост в село Гранево община Балчик - ПУ Акад Тодор Самодумов Кранево - снимка 1Обучение деца с умствена изостаналост в село Гранево община Балчик - ПУ Акад Тодор Самодумов Кранево - снимка 2Обучение деца с умствена изостаналост в село Гранево община Балчик - ПУ Акад Тодор Самодумов Кранево - снимка 3
Етикети: Помощно училище , Прием след 7 клас
Тази страница е посетена 1531 пъти.
Общо посещение на профила: 2595.
Телефонен номер е поискан 28 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка
Код за сигурност
Не се чете? Смени текста.
Back to top