Ламиниране на мигли Плевен - Илиана Иванова

Илиана Иванова - ламиниране на мигли в град Плевен.

Илиана Иванова - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Ламиниране на мигли Плевен

Илиана Иванова - ламиниране на мигли в град Плевен.

Ламинирането на мигли е много ефикасно, предпочитано и трайно средство, придаващо изразителен и дълбок поглед без употреба, на какъвто и да е грим. Ефектът трае до 3 месеца в зависимост от смяната и растежа на естествените мигли, процедурата не е сложна и не крие никакви опасности.

Процедурата гарантира траен цвят и естествено удължава, оформяне на миглите. За нея се използват специални силиконови подложки, с различна извивка според ефекта. който клиентката желае. Миглите се обработват със специален препарат - безвреден за очите гел, който ги фиксира в желаната форма. След няколко минути той се премахва и се поставя фиксатор, намазва се течния ботокс за подхранване, стимулиране и заздравяване на естествените мигли, престоява се с него определено време и се преминава към отлепване на подложките и боядисването на мигли с къна.

Къната е по-предпочитан метод от боята поради ред причини: не изтощава косъма, издържа 10 пъти повече като цвят, има по-добра пигментация.

Продължителността на процедурата е около 60 минути. След нея миглите нямат нужда от допълнителна поддръжка. Тайната на този вид разкрасяване се крие в безвредните професионални препарати, които естествено извиват миглите с уникален удължаващ ефект и не дразнят очите както масовите гримове.

С перманентното боядисване на вече извитите мигли с абсолютно безвредна къна - графитено черно, отпада необходимостта от използването на спирала за мигли.

Процедурата не е подходяща за дами с прекалено къси и редки мигли.

Автор:

Още КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ предлагани от Илиана Иванова
Ключови думи за услугата: ламиниране мигли Плевен
Тази страница е посетена 238 пъти.
Общо посещение на профила: 5025.
Телефонен номер е поискан 36 пъти.