Производство каменни облицовки РАЙМАР ЕООД

Фирма Раймар ЕООД град Кресна извършва обработка на скално-облицовъчни материали и монтаж на вътрешни камини. Дружеството предлага первази и стъпала, декоративно градинско обзавеждане.

РАЙМАР ЕООД - Infocall.bg
РАЙМАР ЕООД - Infocall.bg
РАЙМАР ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство на каменни изделия в Кресна

Раймар ЕООД е фирма на територията на град Кресна, която се занимава с производство на градински изделия и настилки и облицовки от естествен камък.

Фирмата разполага с производствен цех за изработка на градинска мебел и обзавеждане - саксии, маси, пейки, мивки, пещ и барбекю. Изработените от Раймар продукти са с облицовка от естествен камък и армирани панели.

Раймар ЕООД разполага с екип от специалисти по монтиране на облицовки за вътрешни камини. Основен приоритет на фирмата е да предложи на клиента богат избор от цветове, размери и качествен материал за изработката на облицовките. Всички предлагани от фирмата продукти са изработени за възможно най-лесно сглобяване и транспортиране, с придружени документи и инструкции за монтаж.

Раймар ЕООД притежава складова база, в която се съхраняват над 25 вида каменни облицовки и настилки. Основната цел на дружеството е да осигури добро и качествено обслужване и да реализира мечтите на клиента за модерен и уютен дом.

 

 

 

 

Автор:

Производство на каменни изделия в Кресна - РАЙМАР ЕООД
Производство на каменни изделия в Кресна - РАЙМАР ЕООД - изображение 1Производство на каменни изделия в Кресна - РАЙМАР ЕООД - изображение 2Производство на каменни изделия в Кресна - РАЙМАР ЕООД - изображение 3Производство на каменни изделия в Кресна - РАЙМАР ЕООД - изображение 4

Дистрибуторска мрежа на РАЙМАР град Кресна

Фирма Раймар град кресна разполага с добре изградена дистрибуторска мрежа. Малка част от фирмите диструбутори са:

  • Гранд Стило ЕООД град Хисаря;
  • Мебели Брилянт град Пазарджик;
  • Строй и снаб ЕООД град Самоков;
  • ЕТ Ванеса 2004 град Враца;
  • UniSurface град София;
  • Сим 2007 ООД град София;
  • БГ Ресурси ЕООД град София;
  • Деси Комерс МЦ ЕООД град Ловеч;
  • Велми комерс ООД село Приселци.

Автор:

Ключови думи: монтаж вътрешни камини Кресна, обработка скално облицовъчни материали Кресна, первази Кресна, стъпала Кресна, декоративно градинско обзавеждане Кресна, градинско обзавеждане Кресна, производство каменни изделия Кресна, производство градински изделия Кресна, градински изделия Кресна
Етикети: Градински мебели, Магазин за мебели, Монтаж на камини, Облицовки, Первази
Тази страница е посетена 6971 пъти.
Общо посещение на профила: 10444.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка