Внос и търговия с крепежни елементи РЕСТО 5 ЕООД

Фирма РЕСТО 5 се занимава внос и продажба на различни видове крепежни елементи и инструменти за строителството. Фирмата разполага с офис в град София на ул. Методи Македонски 12, в Модерно Предградие.

РЕСТО 5 ЕООД - Infocall.bg
София-Модерно предградие
РЕСТО 5 ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

За РЕСТО 5

 Фирма Ресто 5 ЕООД е създадена с цел внос и търговия на едро с крепежни изделия и ръчни инструменти.  Нашата цел е да предложим на пазара качествени продукти на разумни цени. Качественото обслужване на нашите партньори е приоритет за нас. Ние смятаме , че взаимното уважение и коректност са задължителни в ежедневното общуване с клиенти и партньори. Нашето желание е да задоволим Вас - нашите настоящи и бъдещи клиенти с качествени продукти на конкурентни цени.  Високото качество на продуктите с търговска марка PRO M ни дава основание да вярваме, че ще успеем да покрием все по-нарастващите изисквания на потребителите.
За РЕСТО 5 - РЕСТО 5 ЕООД
За РЕСТО 5 - РЕСТО 5 ЕООД - изображение 1За РЕСТО 5 - РЕСТО 5 ЕООД - изображение 2За РЕСТО 5 - РЕСТО 5 ЕООД - изображение 3За РЕСТО 5 - РЕСТО 5 ЕООД - изображение 4

История на РЕСТО 5

 От април 2009 г. Фирма Ресто 5 ЕООД стана изключителен представител за България на немската фирма EXTRASIGN Франк Майер. Иновативният продукт на компанията – STOPPY – можете да намерите в по-добрите магазини във Вашия град.
  От 20 април 2010 г. заменихме предлагането на дюбелите KEW Германия с дюбелите  Huefner Германия. Сами се убедихте в по-високото качество на новия  дюбел.  Вие получихте  по-високо качество на същите цени.
  От 17 май 2010 г. разширяваме предлаганата гама пирон дюбели със следните нови размери:
 • пирон дюбел FIX 6 x 30 Z - цилиндрична глава
 • пирон дюбел FIX 8 x 50 S - фрезенкова глава
 • пирон дюбел FIX 6 x 35 - широка периферия
 • пирон дюбел  FIX 8 x 60  M 8 - с метрична резба /за скоби/
 • Партньори

   Фирма Ресто 5 ЕООД разполага с изградена мрежа от партньори в чужбина за внос на крепежни елементи за българския пазар. Фирмата предлага продукти на партньорите си:
 • pro m befestigungstechnik
 • kew befestigungstechik
 • fm friulsider
 • Партньори - РЕСТО 5 ЕООД
  Партньори - РЕСТО 5 ЕООД - изображение 1Партньори - РЕСТО 5 ЕООД - изображение 2
  Етикети: Дюбели, Крепежни елементи, Строителни инструменти
  Тази страница е посетена 10916 пъти.
  Общо посещение на профила: 15065.
  Мнения и коментари
  Добави мнение и оценка