Суши ястия София-Манастирски ливади - Ресторант Victoria България

Ресторант Victoria България предлага суши ястия - Сашими, Нигири, Хосомаки, Футомаки и Урамаки.

Ресторант Victoria България - Infocall.bg
Ресторант Victoria България - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Суши ястия София-Манастирски ливади

Обичате ли да опитвате нови неща? Може би си падате по кулинарните експерименти или просто искате да се насладите на екзотична кухня? Тогава сушито е правилният избор!

Днес ще ви запознаем с няколко суши ястия, които просто трябва да опитате. Независимо дали сте фенове на рибата или предпочитате зеленчуково суши, при нас ще можете да опитате и двете.

За да се насладите на тези суши ястия, можете да дойдете в някой от нашите ресторанти Victoria. Предлагаме и поръчки по домовете за тези от вас, които обичат да похапват вкусните ястия в удобството на дома си!

1. Сашими суши

Има много хора, които просто обичат вкусна риба. За тях пълнежите като ориз и водорасли само замаскират превъзходния вкус на рибата.

Ето защо ние предлагаме сашими суши. Това чудесно суши ястие, която се състои само от риба. Имате избор межди риба тон и сьомга, като към двете от тях се добавя в гарнитура ряпата Дайкон.

Сашимито ще ви зареди с необходимите Омега мастни киселини, а рибата, която използваме, е от първо качество, специално приготвена от обучени суши майстори.

2. Нигири суши

Суши ястията имат много разновидности. Спрямо вашия вкус можете да предпочетете както само риба (Сашими), така и риба, ориз и водорасли. Ако искате обаче нещо между двете, тогава Нигири суши е именно за вас.

Това суши се приготвя от малко парче риба и ориз. Не се използват водорасли, така че вие ще усетите чистия вкус на рибата, подплатен от ориза.

Ако искате може да избегнете и рибата. Други морски дарове могат да бъдат добавени на нейно място и така можете да се насладите на змьорка, калмари и други.

3. Хосомаки суши

Когато чуем суши, ние се замисляме за рулце от водорасло и ориз, в което има малко парче риба. Точно това е хосомаки суши или т.нар. „традиционно суши“. То е сред най-известните в България.

В приготвянето му се използва специалното водорасло Нори. То има специфичен вкус, който не се харесва на всички отначало. Но ако му дадете шанс, сме сигурни, че ще ви хареса!

Интересното при Хосомаки суши е, че можете да избирате между много видове пълнеж. Вместо риба, можете да изберете вегетарианско суши с авокадо или краставица. Все пак класика си остава Хосомаки с риба тон или сьомга.

4. Футомаки суши

Една от критиките на сушито е, че е прекалено малко количество, а защото е вкусно, честно ни се иска да похапнем повече. Е, тогава спокойно можем да заложим на Футомаки.

Интересното при този тип суши е, че то е тъй нареченото „дебело руло“. В двата типа Футомаки, които можете да намерите в ресторанти Victoria, са включени различни продукти.

Освен водораслото Нори, в нашия класически Футомаки рол има и рулца от раци, маринована тиква, японски омлет, суши ориз, джинджифил и сусам. Ако предпочитате риба тон, то тя върви с нахут, моркови, рукола, соев лист и ориз, всичко завито в Нори.

5. Урамаки суши

Урамаки сушито е уникално с това, че е т.нар. обърнато суши. В оризът е завито водораслото Нори. Пълнежите обикновено са два или повече.

Можете да избирате между сьомга и риба тон, както и рулца от раци. Тъй като комбинациите са доста и различни, най-добре е да ги разгледате на нашия сайт.

Вече готови ли сте за суши приключение?

Суши ястия София-Манастирски ливади - Ресторант Victoria България
Ключови думи за услугата: Сашими суши Пловдив, Нигири суши Пловдив, Хосомаки суши Пловдив, Футомаки суши Пловдив, Урамаки суши Пловдив
Общо посещение на профила: 190.