Ястия от Паста - Ресторант Victoria Piccola

Ресторант Victoria Piccola - спагети Алиа Олио, Лазаня с пиле, Лазаня със спанак, Талиателе със сьомга, Фетучини с пиле и маскарпоне.

Ресторант Victoria Piccola - Infocall.bg
Ресторант Victoria Piccola - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Ястия от Паста

Ястията от паста са едни от любимите на българите, макар и да нямат нищо общо с традиционната българска кухня. Ние просто обичаме да се наслаждаваме на чудесните сосове, а обикновено кулинарните експерименти с паста винаги са вкусни.

Днес ще ви запознаем с нещо по-различно от познатите спагети Болонезе или Карбонара. Макар и вкусни, те са си доста известни и нямат нужда от представяне. Ние обаче обичаме да ви даваме нестандартни кулинарни изкушения. Всичко, което ще видите днес, можете да опитате в нашите ресторанти Victoria или да си поръчате за вкъщи!

1. Спагети „Алиа Олио“

Обикновено спагетите, с които сме свикнали в България, имат доста богати сосове и пастата остава на заден план. Точно обратна е идеята на спагетите „Алиа Олио“. Всъщност тук се подчертава вкусът на самата паста, като в същото време другите продукти допринасят за цялостното изживяване.

Спагетите са разбъркани с чесън, лют пипер и зехтин. Това отваря апетита ни, вкусовите ни рецептори се включват моментално и ние изпитваме истинска наслада от спагетите. За да са напълно завършени обаче се добавят магданоз и пармезан. Така вкусовото изкушение е просто неустоимо.

2. Лазаня с пиле

Традиционната лазаня ни е изключително позната. Тя включва телешко и свинско месо, кашкавал и сос Бешамел. Всичко останало е добавка по избор, като в ресторанти Victoria ние слагаме лук, босилек, моркови и доматен сок.

Лазанята с пиле обаче е нещо по-различно. Тук италианският специалитет е отново на преден план, но е поднесен по интересен начин. Към пушено пилешко филе се добавя кашкавал, но и топено сирене. Пастата е в по-малки количества и отново се набляга на сос Бешамел и доматен сок.

Можем да ви гарантираме, че ако сте почитатели ексклузивно на пилешкото месо, то тази лазаня е правилният избор за вас.

3. Лазаня със спанак

Знаем, че българите обичаме да си похапваме месо. Ето защо и повечето ястия с паста включват месо под някаква форма – независимо дали е мляно или не. Истината обаче е, че има и много вегетарианци сред нас, които също искат да се насладят на превъзходния вкус на лазанята.

Този специалитет на ресторанти Victoria освен спанак, включва и италианското сирене Рикота. Не можем без лук и кашкавал, а също така добавяме доматен сос и Бешамел. Комбинацията е превъзходна

4. Талиателе със сьомга

Много е вероятно дори да не сте чували за този тип италиански специалитет. Талиателе е чудесна алтернатива на спагетите и вкусът му е също толкова превъзходен.

Специално вариацията със сьомга е една от любимите на нашите клиенти. Нарязаната сьомга в комбинация със сметана, магданоз и пармезан е едно чудесно кулинарно произведение. Вкусът е уникален и просто трябва да го опитате!

5. Фетучини с пиле и маскарпоне

Ако сте малко по-запознати с италианската паста, тогава със сигурност знаете, че талиателе и фетучини изглеждат почти еднакво. В повечето случаи фетучини спагетите са по-малки по размер, но също са плоски.

Ние ви предлагаме да опитате фетучини с пиле и маскарпоне. Уникалният вкус е гарантиран не само от маскарпонето, но и от добавените спанак, чесън и пармезан.

Готови ли сте за нови приключения в света на пастата?

Ястия от Паста - Ресторант Victoria Piccola
Ястия от Паста - Ресторант Victoria Piccola - изображение 1Ястия от Паста - Ресторант Victoria Piccola - изображение 2Ястия от Паста - Ресторант Victoria Piccola - изображение 3Ястия от Паста - Ресторант Victoria Piccola - изображение 4
Ключови думи за услугата: спагети Алиа Олио София Гоце Делчев, лазаня с пиле София Гоце Делчев, лазаня със спанак София Гоце Делчев, талиателе със сьомга София Гоце Делчев, фетучини с пиле и маскарпоне София Гоце Делчев
Общо посещение на профила: 164.