Дървен материал и дървесина | Дърводобив Якоруда

Фирма разполага със склад за дървен материал и дървесина, използвани за обработка и производство на дървени детайли в град Якоруда.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Дървен материал и дървесина

Фирма в град Якоруда се занимава с обработка на букова дървесина и дървен материал. Фирмата е натрупала богат опит и си е изградила установени традиции в дървообработването и дърводобива. Фирмата изработва различни по форма и дизайн детайли от букова дървесина. Всички продукти на фирмата са с доказано качество и се предлагат на достъпни цени.

Разполага със склад, оборудван с модерна техника за обработка на дървен материал. С обработващите машини оперират професионалисти, с богат опит в дървообработването.

Основните принципи на фирмата са професионално и коректно отношение към работата и клиентите, експресни поръчки и спазване на поставените срокове, изработка на нестандартни размери, качествено изпълнение на приетите поръчки.

Ефективната ценова политика и постоянната наличност на дървени детайли на склад, са утвърдили фирмата като надежден и постоянен партньор на големи строителни фирми и производители на мебели в страната и чужбина.

Ключови думи: дървен материал Якоруда, дървесина Якоруда, склад дървен материал Якоруда, производство дървени детайли Якоруда, обработка дървесина Якоруда, обработка дървен материал Якоруда
Етикети: Склад за дървен материал
Тази страница е посетена 1509 пъти.
Общо посещение на профила: 2285.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка