Производство на спортни и работни шапки - Шапки

Фирма се занимава с производство на спортни и работни шапки.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

Производство на спортни и работни шапки

Фирма се занимава с производство на спортни и работни шапки. Общо взето, производственият процес позволява изработката на всякакъв модел от двата вида шапки.

При изработването на спортните модели се използват материали, които не запарват главата. Отличителна черта на този вид шапки е, че върху повечето е изобразено името на някакъв бранд с цел реклама. Възможност за вариация от параметрите на познатата класическа спортна шапка.

Предлагат се варианти с козирка и без. Изискванията към изработването на работните шапки не са насочени толкова много към външния вид, колкото към тяхната функционалност.

Производството включва изделия, които предпазват от студ ( шапки за работници в производствени цехове и други подобни места ). Но това е само една от възможните вариации. Предлага се възможността за поставяне на фирменото лого върху изделията.

Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Шапки
Ключови думи за услугата: производство спортни шапки , производство работни шапки
Тази страница е посетена 588 пъти.
Общо посещение на профила: 13466.
Телефонен номер е поискан 57 пъти.