Тахографи Пловдив

Тахографи Пловдив се занимава с монтаж, активиране, калибриране и проверка на тахографи - аналогови и дигитални и скоростоограничители. Тахографи Пловдив предлага резервни части за всички модели тахографи, както и софтуер за сваляне на данни от дигитални тахографи. Предлага: аналогови тахографи, дигитални тахографи, скоростоограничители, тахошайби, ролки за тахографи, GPS системи.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Тахографи в град Плодвив

Тахографи Пловдив се занимава с монтаж, активиране, калибриране и проверка на тахографи и скоростоограничители.

Сервиза предлага и обслужва дигитални и аналогови тахографи и скоростомери, GPS системи за контрол на леки, лекотоварни, товарни, пътнически и специални транспортни средства, както и програми - фирмени за извличане и обработка на данни от дигитални тахографи. Фирмата предлага:

  • Монтаж, активиране, калибриране, проверка и ремонт на тахографи;
  • Ремонт на аналогови тахографи;
  • Монтаж, калибриране, проверка и ремонт на устройства за ограничаване на скоростта;
  • предлага резервни части и консумативи за всички модели тахографи - тахошайби, термоленти;
  • Софтуер за сваляне и архивиране на данни от дигитални тахографи;

Тахографи Пловдив извършва своята дейност съгласно изискванията на Наредба за монтаж, проверка и ремонт на монтираните в моторните превозни средства тахографи. Фирмата притежава дългогодишен опит и обслужва всяко едно одобрено устройство за измерване и ограничаване на скоростта!

Ключови думи: тахографи Пловдив, монтаж тахографи Пловдив, монтаж скоростоограничители Пловдив, аналогови тахографи Пловдив, дигитални тахографи Пловдив, сервиз тахографи Пловдив
Етикети: Тахограф
Тази страница е посетена 4504 пъти.
Общо посещение на профила: 8766.
Телефонен номер е поискан 41 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка