Диагностика детски болести София - Красно село СБАЛ по детски болести

СБАЛ по детски болести е Специализирана болница за актовно лечени на детски болести в град София, район Красно село.

СБАЛ по детски болести  - Infocall.bg
София-Крива река
СБАЛ по детски болести  - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Лечение на детски болести София

СБАЛ по детски болести ЕАД е специализирана болница за диагностика и лечение на детски заболявания и генетични болести в град София.

СБАЛ по детски болести София е единствената в страната национална институция, осъществяваща комплексна, съвременна диагностична, терапевтична, преподавателска, научно изследователска и организационна дейности по проблемите на детското здравеопазване.

Мисията на СБАЛ по детски болести е осигуряването на широк спектър своевременна и достъпна квалифицирана медицинска помощ в областта на детското здраве.

Мисията има за цел подобряване показателите на детското здравеопазване, подобряване качеството на живот на децата, и намаляване детската смъртност.

В структурата на болницата влизат 7 клиники, с 10 клинични отделения по различни терапевтични профили на детските болести: рентгеново отделение, микробиологична и вирусологична лаборатории и клинична лаборатория.

Единствени и уникални за България са скринингова и цитогенетична лаборатория за новородени деца с хипотиреоидизъм, центрове за проследяване на чернодробно и бъбречно трансплантирани деца.

В СБАЛ по детски болести работят лекари и преподаватели по различни профили на педиатрията.

Болницата е оборудвана със съвременна специализирана медицинска апаратура за диагностика и лечение на детски заболявания.

Лечение на детски болести София - СБАЛ по детски болести
Лечение на детски болести София - СБАЛ по детски болести  - изображение 1Лечение на детски болести София - СБАЛ по детски болести  - изображение 2Лечение на детски болести София - СБАЛ по детски болести  - изображение 3Лечение на детски болести София - СБАЛ по детски болести  - изображение 4
Етикети: Болници, Вирусологични изследвания, Добър лаборант, Медицински лабораторни изследвания, Микробиологични изследвания , Цитонамазка
Тази страница е посетена 3559 пъти.
Общо посещение на профила: 7578.
Телефонен номер е поискан 21 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка