Транспортни услуги Ботевград - СД Тедданиел Данчев и СИЕ

Тедданиел СД извършва транспортни услуги на всякакъв вид товари в страната и чужбина. Офисът на транспортната фирма се намира в град Ботевград.

СД Тедданиел Данчев и СИЕ - Infocall.bg
СД Тедданиел Данчев и СИЕ - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Транспортни услуги Ботевград

Тедданиел СД извършва транспортни услуги в страната и чужбина. Офисът на транспортната фирма се намира в град Ботевград. За превоз на пратки с различни габарити дружеството разполага с необходимата транспортна техника. Фирмата съдейства при изготвяне на документацията за всеки товар.

Основните дестинации в чужбина са:

  • Германия;
  • Австрия;
  • Белгия;
  • Холандия;
  • Чехия.

Транспортните услуги се извършват през цялата година. Клиентът може да получи информация относно текущото местонахождение на своя товар по всяко едно време.

Тедданиел СД притежава транспортния потенциал за извършване на транспортни услуги на територията на цялата страна. По-подробна информация относно дестинациите в чужбина ще получите на посочения телефон за контакти.

Транспортни услуги Ботевград - СД Тедданиел Данчев и СИЕ
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от СД Тедданиел Данчев и СИЕ
Ключови думи за услугата: транспортни услуги Ботевград, транспортни услуги Германия Ботевград, транспортни услуги Австрия Ботевград, транспортни услуги Белгия Ботевград, транспортни услуги Холандия Ботевград
Тази страница е посетена 601 пъти.
Общо посещение на профила: 6109.
Телефонен номер е поискан 116 пъти.