Продажба на тухли и керемиди в Кърджали - Строителни материали Кърджали

Фирма извършва продажба на тухли и керемиди в Кърджали.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

Продажба на тухли и керемиди в Кърджали

Фирма извършва продажба на тухли и керемиди в своя магазин за строителни материали в град Кърджали. Изделията за зидария се продават с цена на единична бройка. На посочения телефон за връзка може да отправите запитване за цена на едро.

От обекта на фирмата може да закупите желания от Вас вид и размер тухли. Като най-търсени могат да се определят добре познатите и разпространени навсякъде тухли четворка. Търсени са и единичните тухли за зидария.

Според вида на зида, се избира и подходящия вид тухли. Керамичните изделия са подходящи за строителство на различни по дебелина зидове, като могат да се използват в различна комбинация с цел получаване на различна дебелина на стената.

Освен стандартните керамични тухли, в магазина ще намерите и газобетон, познат още като итонг. За този вид продукти за зидария се предлагат различни видове лепила.

Продажба на тухли и керемиди в Кърджали - Строителни материали Кърджали
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Строителни материали Кърджали
Ключови думи за услугата: продажба тухли Кърджали, продажба керемиди Кърджали, продажба тухли четворка Кърджали, продажба единични тухли Кърджали
Тази страница е посетена 1557 пъти.
Общо посещение на профила: 16787.
Телефонен номер е поискан 103 пъти.