Почивка в Родопите Рудозем | Семеен хотел Кичика

Семеен хотел Кичика град Рудозем предлага на своите гости екотуризъм, вкусна кухня и комфорт насред Родопите. Хотелът е подходящ за семейна почивка, забавление с приятели в планината. Предлагат се уют и всякакви удобства.

Семеен хотел Кичика - Infocall.bg
Семеен хотел Кичика - Infocall.bg
Семеен хотел Кичика - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Почивка и уют в Родопите Рудозем

Семеен хотел Кичика се намира в Родопа планина, разположен в местността Кичика в покрайнините на град Рудозем. Той е един от най-новите хотели в града.

Хотелът разполага с красив двор, голяма лятна тераса, механа, сауна, детски кът, паркинг. Настаняването се извършва в модерни стаи и апартаменти с обзавеждане в типичен за Родопския край стил. Осигурени са безжичен интернет, кабелна телевизия и 24" LED телевизори, хладилник и фурна, централно парно отопление, климатик. Някои от стаите имат собствена тераса.

На посетителите на механата в самия хотел се предоставя възможността да се докоснат до традиционната кухня на Родопския край. Любителите на туристически преходи ще могат да избират между най-различни маршрути и дестинации, характеризиращи се с недокосната от човешки крак природа.

Семеен хотел Кичика е идеалното място за организиране на събития от всякакъв тип, за семейни почивки и туристически преходи, за извършване на екотуризъм и СПА процедури.

Телефон за резервации ще откриете в обект Къща за гости.

Почивка и уют в Родопите Рудозем - Семеен хотел Кичика
Почивка и уют в Родопите Рудозем - Семеен хотел Кичика - изображение 1Почивка и уют в Родопите Рудозем - Семеен хотел Кичика - изображение 2Почивка и уют в Родопите Рудозем - Семеен хотел Кичика - изображение 3Почивка и уют в Родопите Рудозем - Семеен хотел Кичика - изображение 4
Ключови думи: почивка Родопите Рудозем, екотуризъм Родопите Рудозем, семейна почивка Родопите Рудозем, почивка планината Рудозем, родопски специалитети Рудозем, механа Родопите Рудозем, къща гости Родопите Рудозем
Етикети: Евтини почивки, Екотуризъм, Къща за гости, Месни продукти, Механа, Почивка на планина, Ресторант с градина, Спа процедури, Туроператор, Ученически лагери
Тази страница е посетена 5017 пъти.
Общо посещение на профила: 12145.
Телефонен номер е поискан 65 пъти.
Мнения и коментари

Отличен хотел в Родопа планина за семейна почивка! Уникалното гостоприемство на домакините и традиционните родопски ястия предразполагат към пълноценна почивка.

Добави мнение и оценка