Семекс ЕООД

Семекс ЕООД - дърва за огрев и дървен материал с отлично качество в град Ботевград.

Рейтинг 5
Семекс ЕООД - Infocall.bg
Семекс ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
за фирмата

Семекс ЕООД

Семекс ЕООД е частна фирма, която е основана през 2006 година. СЕМЕКС e най-голямата фирма за дърводобив с производство на 100 000 кубика дървен материал годишно! Основната дейност на фирмата е продажбата на дървесина, дърводобив, товарене, разтоварване и превоз до временен склад за дървесина. Главен приоритет за нас е търговията с дърва за огрев.

Компанията има богат опит в сферата на дърводобива. Тя разполага както с необходимите машини, така и с квалифицирани служители, които притежават нужния опит. Всичко това е гаранция, че ще получите дървен материал с отлично качество, ако се свържете с фирма Семекс ЕООД в Ботевград.

Фирма Семекс ЕООД има редица доволни клиенти, тъй като тя се стреми да осигурява единствено висококачествена дървесина. Коректността във взаимоотношенията е друга причина, поради която нараства броят на лоялните клиенти на фирмата.

Дървеният материал, предлаган от Семекс ЕООД, е на достъпна цена.

Компанията развива дейността си в град Ботевград. Ако имате нужда от дърва за огрев, можете да се свържете с фирма Семекс ЕООД. Дървеният материал ще бъде доставен пред вашия дом от служителите на фирмата.

Автор:

Семекс ЕООД - Семекс ЕООД
Ключови думи: дърва за огрев Ботевград, дървен материал Ботевград
Етикети: Дърва за огрев, Дървени греди, Дървени летви
Общо посещение на профила: 108.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка