Производството на полипропиленови чували в Разград СЕН ПЛАСТ ЕООД

СЕН ПЛАСТ ЕООД извршва производство и търговия на здрави и висококачествени полипропиленови чували. Производствената база на фирмата се намира в град Разград.

СЕН ПЛАСТ ЕООД - Infocall.bg
СЕН ПЛАСТ ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство на чували в Разград

СЕН ПЛАСТ ЕООД е с основен предмет на дейност производство и търговия на полипропиленови чували. Фирмата разполага с производствена база в град Разград, оборудвана с модерни машини и автоматизирани поточни линии за обработка на суровините до получаване на крайния продукт.

СЕН ПЛАСТ ЕООД работи по европейски стандарти и предлага полипропиленови чували, изработени в съответствие с изискванията за качество и безопасност на ЕС. За тяхното производство се използва висококачествена полипропиленова УВ-стабилизирана тъкан. Изработените от нея чували са здрави и надеждни.

СЕН ПЛАСТ ЕООД предлага полипропиленови чували за брашно и чували за въглища. Клиенти на фирмата са дружества от химическата промишленост, хранителната промишленост, селското стопанство, от България и Европа. Те са предпочитани заради отличното си качество и изгодни пазарни цени.

Производство на чували в Разград - СЕН ПЛАСТ ЕООД
Производство на чували в Разград - СЕН ПЛАСТ ЕООД - изображение 1Производство на чували в Разград - СЕН ПЛАСТ ЕООД - изображение 2
Ключови думи: полипропиленови чували Разград, чували брашно Разград, чували въглища Разград, търговия полипропиленови чували Разград, търговия чували Разград
Етикети: Найлонови чували, Производители на опаковки
Тази страница е посетена 5714 пъти.
Общо посещение на профила: 8853.
Телефонен номер е поискан 99 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка