Подготовка на кандидат-гимназисти и зрелостници | Школа Софроний

Школа "Софроний" организира образователни, подготвителни и кандидатстудентски курсове и индивидуално обучение за ученици от шести, седми, единадесети, дванадесети клас. Учебното заведение се намира в центъра на град София.

Infocall.bg
град София-Център
Моля, попълнете на кирилица!
За Школата

Образователни курсове и подготовка ученици в София-Център

Школа „Софроний” организира курсове за кандидат-гимназисти и зрелостници вече повече от 15 години. Курсовете по български език и литература и по математика представляват цялостна подготовка, която прави учениците знаещи, можещи и конкурентоспособни. Обучението се извършва по стройна, многократно проверена през годините методика, която включва самостоятелна и индивидуална работа с учениците.

Занятията в Школата се извършват в групи до 12 ученици. Учебни дни са събота и неделя, като понякога се учи и в някои други почивни (и неучебни) дни. Курсистите в Школата възприемат учебната информация с лекота, защото заниманията са интересни и пълноценни, изпълнени с динамика и активност. Знанията и свързаните с тях умения се усвояват максимално още в учебния час.

Всяко занятие включва и самостоятелна работа под ръководството на преподавател. Курсистите попадат в най-добри условия за обучение и развитие: установените пропуски в знанията на всеки ученик се отстраняват и попълват, а основната част от учебното време се отделя за развитие на практическите умения, необходими за изпитите. Провеждат се тренировъчни изпити, изцяло по формата на предстоящия изпит.

В Школа "Софроний" работи висококвалифициран екип от преподаватели, който е създал индивидуална система на обучение. В школата се организират курсове за подготовка на шести клас, седми клас, единадесети клас, дванадесети клас и матури. Школа "Софроний" се намира в центъра на град София.

На разположение е изградена стройна система и методология за подготовка на кандидат-гимназисти (6 и 7 клас) и кандидат-студенти (11 и 12 клас), която непрекъснато се обновява и допълва. Екипът в школата е съставен от опитни преподаватели, работещи за усъвършенстване на знанията и уменията на възпитаниците на Школата.

Школа "Софроний" залага на пълното представяне на учебния материал с всички негови компоненти, на индивидуалната работа и на практическите упражнения чрез домашни работи, тестове и проверочни (пробни) изпити. В Школата се провежда пълен курс на обучение по програма, съобразена с образователните стандарти и изисквания, която включва теоретично излагане на учебното съдържание, практическа работа, проверка и оценка.

Специално са предвидени пробни изпити през втората половина на учебната година по изучаваните предмети, чрез които комплексно се проверява подготовката и курсистите получават увереност.

Висококвалифицираният екип от преподаватели в Школа "Софроний" е създал специфична система на обучение в малки групи. Така се осъществява непрекъснат текущ контрол върху подготовката.

Образователни курсове и подготовка ученици в София-Център - Школа Софроний
Образователни курсове и подготовка ученици в София-Център - Школа Софроний - изображение 1Образователни курсове и подготовка ученици в София-Център - Школа Софроний - изображение 2Образователни курсове и подготовка ученици в София-Център - Школа Софроний - изображение 3Образователни курсове и подготовка ученици в София-Център - Школа Софроний - изображение 4
Ключови думи: подготовка кандидат-гимназисти подготовка кандидат-студенти, подготовка матури по български език и литература подготовка матури по математика, курсове за 7 клас курсове за 6 клас, курсове за 11 клас курсове за 12 клас, курсове по БЕЛ курсове по математика
Етикети: Прием след 7 клас, Уроци по математика, Учебен център
Тази страница е посетена 8404 пъти.
Общо посещение на профила: 13353.
Телефонен номер е поискан 52 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка