Медико-диагностична лаборатория в Карлово СМДЛ Диалаб

СМДЛ Диалаб е Медико-диагностична лаборатория в Карлово, в която се извършва: изследвания на биологичен материал, анализ на кръв и урина, цитологични и хормонални изследвания.

СМДЛ Диалаб - Infocall.bg
За нас

Медицински лабораторни изследвания в Карлово

СМДЛ Диалаб е медицинска лаборатория в град Карлово, в която се извършва широк спектър от медицински лабораторни изследвания. В Медико-диагностичната лаборатория се извършва следните изследвания:

  •  изследвания на биологичен материал,
  • анализ на кръв,
  • анализ урина,
  • цитологични изследвания,
  • хормонални изследвания


В лабораторията работи екип от висококвалифицирани лаборанти и специалисти, които боравят със съвременна диагностична апаратура. Това гарантира точността на получените резултати, които улесняват поставянето на максимално точна диагноза и назначаването на правилното лечение за постигане на максимални резултати.

В СМДЛ Диалаб се осъществява постоянен вътрешен контрол на резултатите, за да се осигури сигурността на пациентите. За извършването на Вашите изследвания може да се доверите на СМДЛ Диалаб. В нея ще получите винаги бързи и точни резултати.

Медицински лабораторни изследвания в Карлово - СМДЛ Диалаб
Медицински лабораторни изследвания в Карлово - СМДЛ Диалаб - изображение 1Медицински лабораторни изследвания в Карлово - СМДЛ Диалаб - изображение 2Медицински лабораторни изследвания в Карлово - СМДЛ Диалаб - изображение 3Медицински лабораторни изследвания в Карлово - СМДЛ Диалаб - изображение 4
Ключови думи: Медицинска лаборатория Карлово, биохимични изследвания Карлово, хормонални изследвания Карлово, микробиологични изследвания Карлово, анализ кръв Карлово, анализ урина Карлово, изследвания биологичен материал Карлово
Етикети: Добър лаборант, Изследване на кръв, Изследване на урина, Клинична лаборатория, Микробиологични изследвания
Тази страница е посетена 6243 пъти.
Общо посещение на профила: 9813.
Телефонен номер е поискан 24 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка