Изработка зъбни мостове във Варна-Младост - СМТЛ Румяна Георгиева

СМТЛ Румяна Георгиева предлага изработка на зъбни мостове с високо качество в град Варна, район Младост.

СМТЛ Румяна Георгиева - Infocall.bg
Изработка зъбни мостове във Варна-Младост

СМТЛ Румяна Георгиева предлага изработка на зъбни мостове с високо качество в град Варна, район Младост. Предоставя се гаранция за извършената работа. До поставяне на мост се стига в случаите, когато има един и повече липсващи в съседство зъби в устната кухина. По този начин човек може да се храни отново пълноценно.

Зъбните мостове се изработват след сваляне на размери. Няма универсални такива. Цялата работа се извършва по поръчка, като в зависимост от сложността на изделието времето за изпълнение е различно, както и цената.

Веднъж поставена, конструкцията се характеризира с пълна неподвижност, защото се захваща за околните здрави зъби. Изработката може да включва различен материал, видът на който се определя от пациента и препоръката на лекуващия стоматолог.

След като е готов, зъбният мост се предава на стоматолога, който има за задача да го напасне на определеното място в устната кухина. При необходимост от корекции, мостът се връща в лабораторията, където след допълнителна обработка става напълно готов.

Изработка зъбни мостове във Варна-Младост - СМТЛ Румяна Георгиева
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от СМТЛ Румяна Георгиева
Ключови думи за услугата: изработка зъбни мостове Варна Младост
Тази страница е посетена 350 пъти.
Общо посещение на профила: 6245.
Телефонен номер е поискан 105 пъти.