Доставка и монтаж на врати в Пловдив - Стефан Каварджиков ЕТ

Стефан Каварджиков ЕТ - доставка и монтаж на гаражни, автоматични и индустриални врати. Работи на територията на град Пловдив и цяла южна България.

Стефан Каварджиков ЕТ - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Доставка и монтаж на врати в Пловдив

Стефан Каварджиков ЕТ е производител на гаражни, автоматични и индустриални врати в град Пловдив. Фирмата извършва доставка и монтаж на вече готовите изделия.

Доставката се извършва с подходяща транспортна техника. Обезопасена предварително, вратата се доставя на посочения адрес с всички поръчани предварително компоненти. Препоръчително е клиентът да огледа изделието и на момента да се уточнят възникнали въпроси.

Предимството на собствения монтаж е гаранция, че механизмите на изделието, в случая вратата, няма да бъдат повредени. Фирмата се води от максимата, че за да можеш да произведеш качествен продукт, трябва да предложиш и професионален монтаж.

Освен повишаване полезността на крайния резултат за клиента, фирмата гарантира и коректно отношение. А и няма да се налага да заплащате допълнително на монтажен екип на друга фирма.

След монтирането се предоставя и гаранционно обслужване при необходимост. Негов обект са всички механизми на вратата.

Автор:

Доставка и монтаж на врати в Пловдив - Стефан Каварджиков ЕТ
Още Дейности предлагани от Стефан Каварджиков ЕТ
Ключови думи за услугата: доставка врати Пловдив, монтаж врати Пловдив, доставка автоматични врати Пловдив, доставка гаражни врати Пловдив, доставка индустриални врати Пловдив, монтаж гаражни врати Пловдив, монтаж автоматични врати Пловдив, монтаж индустриални врати Пловдив
Тази страница е посетена 409 пъти.
Общо посещение на профила: 9017.
Телефонен номер е поискан 48 пъти.