Петролни продукти София

Фирма в град София е насочила своята основна дейност към търговия и транспорт на петролни продукти - дизелови и бензинови горива.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Търговия и транспорт на петролни продукти София, район Надежда

Фирма в град София извършва търговия и транспорт на петролни продукти като бензинови и дизелови горива.

Основната цел на фирмата е насочена към поддържане на високо качество на петролните продукти и открита търговска политика. Именно за това ние можем да предложим на нашите клиенти изключително гъвкави условия и конкурентни цени.

Фирмата извършва специализиран превоз на петролни продукти на територията на цялата страна със собствен транспорт. Разполага със специализирани и отлично оборудвани за целта автоцистерни за качествен и сигурен превоз на петролни продукти - дизелови и бензинови горива. Екипът, който работи в компанията е съставен от висококвалифицирани служители с дългогодишен опит в тази област.

Дружеството предлага за клиенти си дизелови и бензинови чисти горива с високо качество. В дизеловото и бензиновото гориво добавяме добавка, която спомага за по-добрата работа на двигателят на Вашият автомобил. Фирмата предлага:

  • евро дизел;
  • дизелово гориво;
  • автомобилен бензин.

Горивата, предлагани от нас са с изключително високо качество без разредители и отговарящи на изискванията на изискванията и на Европейският съюз.

Ключови думи: търговия петролни продукти София, транспорт петролни продукти София, петролни продукти София, дизелови горива София, бензинови горива София, фирма транспорт горива София, маркиран газьол София, търговия горива София, продажба горива на едро София, превоз горива София
Етикети: Продажба на горива, Транспорт с цистерна, Фирми транспортни услуги
Тази страница е посетена 5286 пъти.
Общо посещение на профила: 6930.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка