Детски клуб Плевен

Детски клуб в град Плевен предлага полудневна, целодневна и учебна детска занималня и езикови курсове за деца от 1 до 6 клас.

Infocall.bg
Детски клуб Плевен - Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Детски клуб в град Плевен

Детски клуб в град Плевен предлага полудневна занималня. В центъра работят висококвалифицирани преподаватели с педагогическа правоспособност.

Всяко семейство в град Плевен може да разполага със свободното си време и да знае, че детето му е на сигурно място след училище, с написани домашни и научени уроци, сред уюта и спокойствието на Детски клуб Плевен.

В детският клуб децата се учат да работят самостоятелно и организирано под ръководството на педагог, като към тях се поставят изисквания за толерантност и коректност. Има възможност за допълнителни занимания по интереси или тихи игри. Можем да включим и допълнителни занимания по препоръка на родителите или по желание на децата (езикови курсове, актьорско майсторство, изкуства).

Детски клуб Плевен предлага гъвкаво работно време, удобно за ученици и родители. Осигурен е обяд и транспорт на децата от училище до детския клуб и до дома по желание на родителите с допълнително заплащане.

Детски клуб в град Плевен - Детски клуб Плевен
Детски клуб в град Плевен - Детски клуб Плевен - изображение 1
Ключови думи: учебна занималня Плевен, писане домашни работи Плевен, подготовка уроци деца Плевен, подготовка немски език деца Плевен, подготовка руски език деца Плевен, индивидуална подготовка деца Плевен
Етикети: Детски градини, Езикови курсове
Тази страница е посетена 5354 пъти.
Общо посещение на профила: 7852.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка