Детска градина Хасково

Целодневна детска градина в град Хасково предлага целодневна грижа и обучение на деца, предучилищна подготовка и индивидуален подход към всяко дете.

Infocall.bg
За нас

Предучилищна подготовка за деца в Хасково

Целодневна детска градина в град Хасково предлага грижи и възпитание за деца на възраст до 6 години. Детската градина си е поставила за приоритет личностното развитие на децата, тяхното обучение и подготовка за училището.

Детската градина разполага с няколко групи, в които да се приемат децата, като във всяка група се набляга на развитието на детето, обучението му, грижата за него и възпитанието, да се научи да общува и да създава приятелства.

В групите на детската градина се създават условия за творческо и личностно развитие, овладяват се различни форми на познание и се развиват качествата на децата да общуват, да творят и да се забавляват. Екипът от специалисти, работещи в детската градина провокира интересите на децата към нови познания, да търсят и намират отговорите на въпроси, които ги интересуват, да общуват с другите деца и с родителите си.

В групите на детската градина децата ще получат информация за природата, взаимоотношенията и общуването в групата и подготовката за училище.

Ключови думи: обучение деца детска градина Хасково, целодневна детска градина Хасково, предучилищна подготовка деца Хасково, обучение деца детска градина Хасково,
Етикети: Детски градини
Тази страница е посетена 1005 пъти.
Общо посещение на профила: 1662.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка
Код за сигурност
Не се чете? Смени текста.
Back to top