Кинезитерапия Варна-Център - Джеджеви

В град Варна се практикува кинезитерапия - лечение чрез движение при оплаквания от болка и скованост, обездвижване, възстановяване след ортопедични и травматологични проблеми.

Рейтинг 5
Джеджеви - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Кинезитерапия Варна-Център

В център за рехабилитация и хомеопатия Джеджеви практикуват магистри по кинезитерапия, завършили НСА. Със записване на час може да осигурите на своето тяло комфорт от най-различни упражнения, които ще ви помогнат за преодоляване на последствията от обездвижването.

Освен болката и сковаността в крайниците, кръста, гърба и врата, посредством кинезитерапията се подобрява възстановяването след ортопедични и травматологични проблеми.

Кинезитерапията буквално може да ви спаси от трайно обездвижване, което настъпва бавно, постепенно и неусетно. При липса на адекватни мерки и лечение при специалист, в крайна сметка може да се окаже, че вече няма да можете да изпълнявате прости движения, свързани с ежедневието или с работата.

Терапията при кинезитерапевт помага и при редица ревматологични заболявания:

  • болест на Бехтерев;
  • коксартроза;
  • гонартроза;
  • спондилоартроза.
Кинезитерапия Варна-Център - Джеджеви
Подобни от категорията
Още РЕХАБИЛИТАЦИЯ предлагани от Джеджеви
Ключови думи за услугата: кинезитерапия Варна, магистър по кинезитерапия Варна, обездвижване Варна, възстановяване след ортопедични проблеми Варна, възстановяване след травматологични проблеми Варна, ревматологични заболявания Варна, болест на Бехтерев Варна, коксартроза Варна, гонартроза Варна, спондилоартроза Варна
Тази страница е посетена 313 пъти.
Общо посещение на профила: 5243.
Телефонен номер е поискан 75 пъти.