Социални услуги в София-Център - Център за социални дейности Ангелови

Бюрото за социални услуги към Център за социални дейности Ангелови, предоставя широк спектър от социални дейности и услуги в София, Център.

Център за социални дейности Ангелови - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Социални услуги в София-Център

Бюрото за социални услуги към Център за социални дейности Ангелови, предоставя широк спектър от социални дейности и услуги, осъществявани в домашна среда или под формата на дневна грижа. Екипът, ангажиран в предоставянето на социалните услуги, прилага и следи всички европейски рамки, норми и модели на социална работа. За постигане на оптимален ефект от услугите, при възникнала необходимост, същите могат да се комбинират със здравните услуги, предоставяни от Центъра.

Социалните услуги, които предоставя екипът на Центъра, са гъвкави и могат да се комбинират, според индивидуалните потребности на нуждаещите се лица. Те целят:

 

  • насърчаване на социалната промяна;
  • подобряване или възстановяване на способността за самообслужване;
  • подобряване на психоемоционалното състояние;
  • повишаване на мотивацията за живот;
  • активиране на взаимодействието и комуникацията с околните;
  • повишаване на възможностите за социално включване и промяна, с цел насърчаване на благоденствието и постигане на социално равенство в обществото.

 

Основна цел на предоставяните услуги е преодоляване на риска от попадане в институция и възстановяване на социалния статус на нуждаещите се в уюта на техния дом, там, където се чувстват свободни, сигурни и спокойни.

Автор:

Социални услуги в София-Център - Център за социални дейности Ангелови
Подобни от категорията
Още дейности предлагани от Център за социални дейности Ангелови
Ключови думи за услугата: социални услуги София-Център
Тази страница е посетена 325 пъти.
Общо посещение на профила: 11002.