Дърводобив в Сърница - Велинград | Триманс 1 ЕООД

Триманс 1 ЕООД се занимава с дърводобив и дървообработка в град Сърница, община Велинград. Фирмата предлага дърва за огрев и дървен материал.

Рейтинг 0
Триманс 1 ЕООД - Infocall.bg
Триманс 1 ЕООД - Infocall.bg
град Сърница
Ул. Тодор Каблешков №5
За нас

Дърва за огрев и дървен материал в Сърница-Велинград

Триманс 1 ЕООД се намира в град Сърница, община Велинград. Основен предмет на дейност на фирмата е дърводобив и търговия с:

  • дърва за огрев - нарязани на метър, нарязани и нацепени в размер за камини;
  • дървен материал - трупи, талпи, греди, летви.

Дружеството разполага със специализирана техника за добив и обработка на иглолистна и широколистна дървесина. Освен това поддържа и товарни транспортни средства за превоз на суровината и доставка до клиентите.

Триманс 1 ЕООД разполага със склад за съхранение и обработка на добитата дървесина. В базата на фирмата може да видите предлаганите продукти и да закупите или заявите желаното от Вас количество.

Дърва за огрев и дървен материал в Сърница-Велинград - Триманс 1 ЕООД
Дърва за огрев и дървен материал в Сърница-Велинград - Триманс 1 ЕООД - снимка 1Дърва за огрев и дървен материал в Сърница-Велинград - Триманс 1 ЕООД - снимка 2Дърва за огрев и дървен материал в Сърница-Велинград - Триманс 1 ЕООД - снимка 3Дърва за огрев и дървен материал в Сърница-Велинград - Триманс 1 ЕООД - снимка 4
Ключови думи: дърводобив Сърница, дървообработване Сърница, дърва за огрев Сърница, дървен материал Сърница, складова база дървен материал Сърница
Тази страница е посетена 2978 пъти.
Общо посещение на профила: 5713.
Телефонен номер е поискан 77 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка
Код за сигурност
Не се чете? Смени текста.
Back to top