Дърводобив и обработка дървесина | Дърводобив Чепеларе

Фирма в Чепеларе се занимава с дърводобив и обработка на дървесина, търговия с дървен материал и дърва за огрев.

Рейтинг 3
Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Дърводобив и обработка дървесина в Чепеларе

Фирма развива дейността си в района на град Чепеларе и се занимава с дърводобив и търговия с дървен материал и дърва за огрев.

Фирмата е специализирана в дърводобива и извършва рязане, обработка на място, товарене и транспортиране на дървения материал в камиони. Разполага със складова база за временно съхранение на добитата дървесина.

Дружеството предлага висококачествен дървен материал и дърва за огрев, с голяма плътност и топлоотделяне при горене. Притежава специализирана техника за добив и преработка на предлаганите дървени материали.

Специалистите дърводелци, работещи във фирмата са способни да изработят от добитата дървесина всякакви дървени изделия, използвани в строителството и бита. Дружеството предлага:

  • дъски;
  • палети;
  • греди;
  • дървени плоскости.

 

Ключови думи: дърводобив Чепеларе, обработка дървесина Чепеларе, търговия с дървен материал Чепеларе, дърва за огрев Чепеларе, склад дърва за огрев Чепеларе
Етикети: Склад за дърва
Тази страница е посетена 1820 пъти.
Общо посещение на профила: 2950.
Телефонен номер е поискан 42 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка