Ушиване на дънки в Момчилград - Туна Деним ЕООД

Фирма Туна Деним ЕООД извършва ушиване на дънки и други луксозни дънкови облекла в Момчилград.

Туна Деним ЕООД - Infocall.bg
Туна Деним ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Ушиване на дънки в Момчилград

Туна Деним ЕООД извършва ушиване на дънки в град Момчилград. Произведеното облекло е предназначено за реализация в страната и чужбина.

Луксозни дънкови облекла

Дружеството разполага с производствения потенциал в лицето на квалифицирани служители и надеждна шивашка и друга техника, с която умело изработва луксозни дънкови облекла. Приемат се поръчки за производство на маркови дрехи, което само по себе си говори за сериозността в работата на фирмата.

Производствен процес

Процесът на ушиване се ръководи от ясно определени размери на всеки един елемент от дадени вид облекло. Производственият процес и продукцията се следят от ОТК. Осигурява се контрол на разходната норма на използваните материали, което води до намаляване себестойността на отделната бройка изделие.

Качество

Поради големите пазари, на които се реализира продукцията, фирмата държи стриктно на качеството на облеклата, които произвежда.

Ако искате да разгледате завършени проекти на Туна Деним, свържете се на посочените телефони!

Ушиване на дънки в Момчилград - Туна Деним ЕООД
Подобни от категорията
Ключови думи за услугата: ушиване дънки Момчилград, ушиване луксозни дънкови облекла Момчилград, ушиване маркови дрехи Момчилград, луксозни дънкови облекла Момчилград
Тази страница е посетена 2080 пъти.
Общо посещение на профила: 7058.
Телефонен номер е поискан 74 пъти.