Туроператор София-Център

Туристическа агенция в София и Пловдив предлага организиране на пътувания, екскурзии и круизи в чужбина. Като туроператор предлага екскурзоводско обслужване, медицинска застраховка и други туристически услуги.

Infocall.bg
За нас

Туристически услуги в София-Център

Туроператор София-Център предлага организиране на екскурзии и почивки, индивидуални и групови пътувания из страната и чужбина. Фирмата разполага с офиси в градовете София и Пловдив.

Туроператор София-Център се занимава с туроператорски услуги и успешно защитава изградената си позиция в челните места на туристическия пазар. Фирмата предлага богато разнообразие от почивки и екскурзии, индивидуални и групови пътувания с водач от страната, сборни групи, събрани от цял свят и обслужване на английски език.

Туроператор София-Център предлага индивидуални оферти за екскурзии и почивки, хотелски резервации. Компанията разполага с директна резервационна система за запазване на места и билети за круизи.

Ключови думи: организиране пътувания София Център, организиране екскурзии София Център, екскурзоводско обслужване София Център,
Етикети: Гид, Екскурзии в чужбина, Пътнически превози, Туристическа агенция, Туроператор
Тази страница е посетена 3610 пъти.
Общо посещение на профила: 5260.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка
Код за сигурност
Не се чете? Смени текста.
Back to top