Земеделска техника Смолян

Фирма в град Смолян предлага на своите клиенти модерна техника използвана в селското стопанство и строителството. Освен това фирмата може да осигури резервни части и сервизна поддръжка.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Земеделска техника Смолян

Фирма в Смолян е насочила своята основна дейност в областта на търговията и сервизните услуги със строителна и земеделска техника, както и прикачен инвентар. Фирмата разполага с всички видове резервни части за предлаганите машини.

Развива своята дейност на територията на цялата страна. Дружеството е специализирано в извършването на ремонти и поддръжка на техника. Техниците, работещи в компанията са с дългогодишен опит, ще се отзоват за кратко време на всяко повикване и отстранят качествено повредите по вашите строителни машини.

От самото си създаване, фирмата се развива непрекъснато и разширява своята дейност с внедряване на нови и по-комплексни решения в сервизното обслужване и ремонтните дейности за всички видове селскостопанска и строителна техника.

Ключови думи: търговия пътни машини Смолян, търговия пътна техника Смолян, търговия прикачен инвентар Смолян, доставка резервни части машини Смолян, автовишки Смолян, прикачен инвентар Смолян, продажба строителна техника Смолян, продажба земеделска техника Смолян
Етикети: Автовишка под наем, Магазини за селскостопанска техника, Спедитори
Тази страница е посетена 3781 пъти.
Общо посещение на профила: 9425.
Мнения и коментари

Техниците, работещи в компанията са професионалисти в извършването на ремонти и поддръжка на техника

Сервизните услуги със строителна и земеделска техника са на ниво

Добави мнение и оценка