Сервизни услуги | Вами ООД

Автосервиз и магазин за авточасти Вами - сервизни услуги, търговия с резервни авточасти, компютърна диагностика автомобили, ремонт на автомобили в град Ботевград.

Рейтинг 5
Вами ООД - Infocall.bg
Вами ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
за вами

Сервизни услуги град Ботевград

Вами ООД извършва сервизни услуги и търговия на авточасти. Фирмата разполага с автосервиз и магазин в град Ботевград. В сервиза се извършва диагностика и ремонт на всички марки автомобили.

Вами ООД се предлага монтаж и демонтаж на гуми, вулканизация и автомобилен ремонт. Магазинът на фирмата е зареден с части за всички видове западни автомобили, като: Форд, Пежо, Опел, Фолксваген, Волво, Мазда, Мерцедес, Сеат, БМВ и Шкода.

Автомонтьорите в сервиз Вами ООД са с богат професионален опит, в отстраняването на повреди по автомобили. Може да разчитате на тях за бързия и качествен ремонт на вашето превозно средство. Автосервизът е оборудван с модерна техника за извършване на цялостна диагностика, с помощта, на която да се открият неизправностите и възникналите проблеми.

Магазинът за авточасти на Вами ООД, разполага с богата складова наличност от артикули за всички марки леки и лекотоварни автомобили. В случай че някоя от търсените от вас части не е неналична, може да бъде направена заявка за нейната доставка. Във Вами ООД ще получите високо и качествено обслужване на конкурентни цени.

Автор:

Сервизни услуги град Ботевград - Вами ООД
Сервизни услуги град Ботевград - Вами ООД - изображение 1Сервизни услуги град Ботевград - Вами ООД - изображение 2Сервизни услуги град Ботевград - Вами ООД - изображение 3Сервизни услуги град Ботевград - Вами ООД - изображение 4
Ключови думи: сервизни услуги Ботевград, търговия авточасти Ботевград, компютърна диагностика автомобили Ботевград, ремонт автомобили Ботевград, продажба авточасти Ботевград, автосервиз Ботевград, магазин авточасти Ботевград, автомонтьори Ботевград, резервни авточасти Ботевград
Етикети: Автоаксесоари , Автосервиз, Диагностика на автомобили, Магазини за авточасти, Регулиране на фаровете, Ремонт на кола, Товарни автомобили, Части за коли
Тази страница е посетена 9329 пъти.
Общо посещение на профила: 15515.
Телефонен номер е поискан 151 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка