Вик услуги София-Люлин

Фирма в София, Люлин се занимава с подмяна на водопроводни щрангове, изграждане на нови водопроводни инсталации и ВиК услуги.

Infocall.bg
За нас

Вик услуги в София-Люлин

Фирма в град София, квартал Люлин се занимава с подмяна на водопроводни щрангове, изграждане на нови водопроводни инсталации и ВиК услуги.

Фирмата разполага с екип от квалифицирани специалисти с богат дългогодишен опит. Модерната техника и инструменти, с които работят, отговарят на всички Български и Европейски стандарти.

Служителите на дружеството извършват подмяна на стари съоръжения и изграждат наново цялостни инсталации, съобразени с всички изисквания за безопасност.

Фирмата предлага на своите клиенти следните ВиК услуги:

  • подмяна на хоризонтални и вертикални водопроводни щрангове;
  • чешки и немски полипропилен;
  • монтаж на два броя спирателни крана преди водомера;
  • пломбиране на водомери.

Фирмата извършва безплатно пломбиране на водомерите при подмяна на вертикални щрангове. Предлага високо професионално ниво на обслужване, като гарантира за решаването на Вашите проблеми с ВиК инсталации и системи.

Ключови думи: безплатно пломбиране водомери София Люлин, ВиК услуги София Люлин, поставяне вертикални щрангове София Люлин, подмяна щрангове София Люлин, подмяна водопроводни щрангове София Люлин, водопроводни услуги София Люлин
Етикети: Вик услуги, ВиК фирми, Смяна на водомери, Смяна на щрангове
Тази страница е посетена 3643 пъти.
Общо посещение на профила: 7272.
Телефонен номер е поискан 47 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка
Код за сигурност
Не се чете? Смени текста.
Back to top