Вик услуги София-Люлин

Фирма в София, Люлин се занимава с подмяна на водопроводни щрангове, изграждане на нови водопроводни инсталации и ВиК услуги.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Вик услуги в София-Люлин

Фирма в град София, квартал Люлин се занимава с подмяна на водопроводни щрангове, изграждане на нови водопроводни инсталации и ВиК услуги.

Фирмата разполага с екип от квалифицирани специалисти с богат дългогодишен опит. Модерната техника и инструменти, с които работят, отговарят на всички Български и Европейски стандарти.

Служителите на дружеството извършват подмяна на стари съоръжения и изграждат наново цялостни инсталации, съобразени с всички изисквания за безопасност.

Фирмата предлага на своите клиенти следните ВиК услуги:

  • подмяна на хоризонтални и вертикални водопроводни щрангове;
  • чешки и немски полипропилен;
  • монтаж на два броя спирателни крана преди водомера;
  • пломбиране на водомери.

Фирмата извършва безплатно пломбиране на водомерите при подмяна на вертикални щрангове. Предлага високо професионално ниво на обслужване, като гарантира за решаването на Вашите проблеми с ВиК инсталации и системи.

Ключови думи: безплатно пломбиране водомери София Люлин, ВиК услуги София Люлин, поставяне вертикални щрангове София Люлин, подмяна щрангове София Люлин, подмяна водопроводни щрангове София Люлин, водопроводни услуги София Люлин
Етикети: Вик услуги, ВиК фирми, Смяна на водомери, Смяна на щрангове
Тази страница е посетена 4203 пъти.
Общо посещение на профила: 9111.
Телефонен номер е поискан 57 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка