Производство на опаковки ВЕЛПАК ООД

Велпак ООД се занимава с производство на опаковки от велпапе и картон. Фирмата предлага изготвяне на каширано велпапе и рекламни стелажи в град Пловдив.

ВЕЛПАК ООД - Infocall.bg
град Асеновград
ВЕЛПАК ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство опаковки Асеновград

Фирма Велпак ООД е създадена през 1994 година в град Асеновград. Велпак е специализирана в производството на опаковки от всички видове велпапе.

През 1998 година във фирмата са внедрени машини за автоматично разкрояване на опаковки, което ги прави по-прецизни и качествени. Също така е пуснат в експлоатация и едноцветен флексопечат, на който се печатат всички опаковки от микро, три и петпластово велпапе.

Велпак разполага с машина за производство на двуслойно велпапе с работна ширина 1300mm и кашир машина със същата работна ширина и неограничени размери в дължина на плота, на която се кашират всички видове велпапета с хартии от 80 до 500g/m2 с пълноцветен печат.

Капацитетът за производство на двуслойно микровелпапе е над 400 тона, а другите опаковки от велпапе около 500000 на месец. В производството на фирмата е внедрена и нова флексопечатна машина която има възможност, за 2, 3 и 4 цветен флексопечат, който работи със скорост 2500 – 3000бр. час.

Фирма Велпак ООД е сертифицирана по стандарта ISO 9001:2000.

Ключови думи: производство опаковки Асеновград, производство каширано велпапе Асеновград, производство опаковки картон Асеновград, производство велпапе Асеновград, рекламни стелажи Асеновград
Етикети: Производители на опаковки
Тази страница е посетена 845 пъти.
Общо посещение на профила: 1619.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка