Ветеринарни прегледи и лечение София | Ветеринарна клиника София-Младост

Ветеринарна клиника извършва ветеринарни прегледи, изследвания и лечение за домашните ви любимци. Клиниката се намира в град София, кв. Младост.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Ветеринарни прегледи и лечение домашни любимци София

Ветеринарна клиника София-Младост предлага ветеринарни прегледи и лечение на домашни любимци.

Ветеринарна клиника София-Младост е създадена от специалисти в областта на медицината, обичащи животните и отдадени на работата си. Клиниката предлага цялостни болнични услуги за вашите домашни любимци.

Ветеринарна клиника София-Младост разполага с материална база, позволяваща извършването на рутинни грижи за домашни любимци, превенция и лечение на заболявания, хирургически и медицински услуги. Клиниката е оборудвана с апаратура за офталмологични операции, криотерапевтичен и ЕКГ апарат, ултразвук и физиотерапевтичен апарат. Ветеринарна клиника София-Младост предлага лабораторна диагностика за вашите домашни любимци.

Ветеринарна клиника София-Младост разполага с екип от специалисти, готови да помогнат на вашият домашен любимец. Грижата за физическото състояние и здравето на пациентите в клиниката е от съществено значение за работещите в клиниката ветеринари.

Ключови думи: лечение домашни любимци София Младост, ветеринарни прегледи София Младост, ветеринарни продукти София Младост, зоомагазин София Младост, хирургично лечение домашни любимци София Младост, ветеринарни консултации София Младост, стоматология за животни София Младост, кардиология за животни София Младост
Етикети: Ветеринарна хирургия, Ветеринарни препарати, Преглед при ветеринар
Тази страница е посетена 4114 пъти.
Общо посещение на профила: 7332.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка