Транспортни услуги | Транспорт София-Хаджи Димитър

Фирма в София извършва транспортни услуги. Освен това дружеството се занимава със спедиторска дейност. Предлага вътрешен и международен транспорт.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Транспортни услуги в София-Хаджи Димитър

Фирма в София извършва транспортни услуги. Освен това дружеството се занимава със спедиторска дейност. Предлага вътрешен и международен транспорт.

Фирмата ни разполага с най-съвременни композиции, оборудвани с най - иновативна техника. В транспортната фирма работят шофьори, притежаващи необходимата квалификация, включително и за превоз на опасни товари.

Целта на фирмата е клиентите ни да са доволни от изпълнените от нас услуги. Затова им предлага бързо и ефективно обслужване в зависимост от техните изисквания.

Ключови думи: транспортни услуги София Хаджи Димитър, спедиторски услуги София Хаджи Димитър, спедиция София Хаджи Димитър, превоз опасни товари София Хаджи Димитър, международен транспорт София Хаджи Димитър, вътрешен транспорт София Хаджи Димитър
Етикети: Транспортна фирма
Тази страница е посетена 902 пъти.
Общо посещение на профила: 1170.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка