Маркучи и накрайници

Фирма се занимава с производство на каучукови маркучи, накрайници за маркучи. Фирмата разполага с богат продуктов каталог от произвежданите изделия.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Маркучи и накрайници

Фирма се занимава с търговия на хидравлични маркучи за високо налягане, тефлонови маркучи за агресивни среди и високи температури, метални маркучи за много високи температури, присъединителна и нестандартна арматура.

Фирмата работи с професионални машини с високо качество. Персоналът, който работи за нашите клиенти е висококвалифициран, винаги в готовност за изпълнение на всякакви поръчки и бързи доставки.

Ключови думи: производство каучукови маркучи , търговия маркучи каучук , производство метални накрайници маркучи , хидравлични маркучи с две метални оплетки , маркучи с текстилни оплетки , маркучи с метални оплетки
Етикети: Метални изделия , Хидравлични маркучи
Тази страница е посетена 4154 пъти.
Общо посещение на профила: 9911.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка