Производство опаковки велпапе | Витавел АД

Витавел АД - продажба на машини, производство на щанцови, каширани, транспортни и хартиени пликове и опаковки, двупластно велпапе. Офисът на фирмата се намира в град София, кв. Искър, а производствената база в град Луковит.

Рейтинг 5
Витавел АД - Infocall.bg
Витавел АД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
за Витавел

Хартиени пликове и опаковки в София и Луковит

Витавел АД извършва производство на хартиени пликове, опаковки и велпапе. Компанията произвежда опаковки от материали подлежащи на рециклиране. Витавел разполага с производствена база на територията на град Луковит, Ловеч.

Велпапето, произвеждано от Витавел АД е с различен брой пластове като се предлага двупластово, трипластово и петпластово. Според изискваният на клиентите се предоставя избор сами да изберат хартията, като лицевият слой може да бъде с кафяво или бяло покритие. Двупластовото велпапе не е с особена здравина и издръжливост, за това се използва като укрепващ елемент на опаковки за подаръци, книги, напитки, поздравителни картички, рекламни чанти и папки.

Хартиените пликове, произвеждани от Витавел АД се използват в заведения за бързо хранене и за опаковане на закуски, сандвичи, питки, франзели, хляб и кроасани.

Витавел АД е бързо развиваща се фирма и в момента е в процес на внедряване и тестване на нови технологии и машини, използвани, с цел да се увеличи производствения капацитет и качеството на продукцията.

През последните години се забелязва нарастване на търсенето на рекламни стелажи, изработени от различни видове велпапе. Този вид стелажи е атрактивен за клиента по отношение на издръжливост, цветова гама, срокове на изработка, качество, дизайн и не на последно място цена.

Автор:

Хартиени пликове и опаковки в София и Луковит - Витавел АД
Хартиени пликове и опаковки в София и Луковит - Витавел АД - изображение 1Хартиени пликове и опаковки в София и Луковит - Витавел АД - изображение 2Хартиени пликове и опаковки в София и Луковит - Витавел АД - изображение 3Хартиени пликове и опаковки в София и Луковит - Витавел АД - изображение 4
Ключови думи: производство опаковки велпапе Луковит, хартиени пликове София Искър, хартиени опаковки София Искър, хартиени опаковки Луковит, хартиени пликове Луковит, продажба машини София Искър, двупластно велпапе София Искър, щанцови опаковки София Искър, каширани опаковки София Искър, транспортни опаковки София Искър, офис опаковъчни материали София, производствена база опаковъчни материали Луковит, производство велпапе Луковит, екологични чисти опаковки велпапе Луковит, производство хартиени пликове Луковит, производство каширани опаковки Луковит, производство потребителски опаковки Луковит, производство малогабаритни опаковки Луковит, дизайн хартиени опаковки Луковит, производство дисплеи Луковит
Етикети: Опаковки от велпапе, Производители на опаковки, Производство на опаковки, Хартиени пликове
Тази страница е посетена 20318 пъти.
Общо посещение на профила: 29252.
Телефонен номер е поискан 100 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка