Производство на пшеница в област Бургас - ЗКПУ Единство село Тръстиково

ЗКПУ Единство село Тръстиково ежегодно извършва производство на пшеница в област Бургас.

ЗКПУ Единство село Тръстиково - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Производство на пшеница в област Бургас

ЗКПУ Единство село Тръстиково ежегодно извършва производство на пшеница в област Бургас. Основната зърнена култура, която се отглежда в страната, е именно пшеницата. 

Поради сериозната конкуренция в този отрасъл на икономиката, кооперацията разчита на своя опит в производството и коректното отношение при работата по договор с клиента за покупко-продажба на определени количества пшеница. 

За да се убедят клиентите в качеството на продукцията, те могат да посетят базата за съхранение на зърно. Там те ще се запознаят с метода на отглеждане на зърнената култура и да договорят определено количество. Кореспонденция относно заявяването и закупуването на дадено количество може да се извърши и на посочените телефони за връзка с представител на кооперацията.

Пшеницата се отглежда в екологично чиста среда. Чрез редовната грижа за посевите, кооперацията осигурява нормален растеж на културата. Навременното прибиране при пълна зрялост и доброто съхранение гарантират трайност на продукцията и запазване на нейните хранителни качества.

Автор:

Производство на пшеница в област Бургас - ЗКПУ Единство село Тръстиково
Още какво отглеждаме предлагани от ЗКПУ Единство село Тръстиково
Ключови думи за услугата: производство пшеница област Бургас
Тази страница е посетена 546 пъти.
Общо посещение на профила: 12512.
Телефонен номер е поискан 74 пъти.