Семеен хотел и къща Балкански рай

Семеен хотел и къща Балкански Рай в село Дрента-Велико Търново разполага с 11 стаи, от които 5 двойни, 1 тройна, 3 четворни и 2 студиа. Предлага стаи за нощувка и почивка.

Балкански рай - Infocall.bg
Балкански рай - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Предлагаме настаняване на ученически групи, предлагаме възможност за провеждане на зелено училище.

Семеен хотел „Балкански рай” се намира в горната част на с. Дрента, в дебрите на Стара планина, на 22 км западно от град Елена. Разполага с 11 стаи, от които 5 двойни, 1 тройна, 3 четворни и 2 студиа. Къща „Балкански рай” е разположена над р.Божечка.

На двадесет и два километра западно от град Елена, по протежението на Стара планина, между две малки рекички – Божечка и Веселина се намира село Дрента.


Двете студиа на хотела  са обзаведени с кожена мебел. Едното студио е просторно, с прекрасна гледка към Балкана, а другото е уютно, с тераса към централната част на къщата.

На разположение на гостите е широка трапезария. Напълно оборудвана модерна кухня, която дава възможност на изявените готвачи да я ползват.

Хотелът има обширен двор, който дава възможност за игра на футбол, волейбол, федербал, тенис на маса, люлка за отмора на възрастните и детска пързалка за забавление на малките.
На разположение на гостите е широк паркинг.
Къща „Балкански рай” е разположена в горското усое, над бистро клокочещата река Божечка. Докато си почивате през прохладния летен следобед, можете да се наслаждавате на игриво клокочещата вода в реката дори и през отворения си прозорец. Къщата е с капацитет 12 човека. Те могат да се настанят в 4 стаи – двете стаи са тройни (спалня + еденично легло); още една тройна стая (спалня + еденично легло и допълнителен разтягащ се фотьойл) и една двойна стая с две единични легла. Двете стаи са със самостоятелен санитарен възел, а другите две ползват общ.

Трапезарията е просторна, кухнята е модерна и изискана, оборудвана с необходимата кухненска посуда. На разположение е LCD телевизор, хладилник с фризер, микровълнова печка и кафе машина.

Реката се намира точно под къщата. Прекосявате пътечката през двора и слизате на реката, където можете да си ловите риба, или да си направите плаж на речното усое. А защо и да не си направите пикник до реката.

Дворът към къщата е огромен и просторен, направен е малък футболен терен със специални футболни вратички, детски кът и паркинг.
Предлагаме настаняване на ученически групи, предлагаме възможност за провеждане на зелено училище и летен лагер.
Капацитетът на хотела е 30 човека. Цената на дете за нощувка и пълен храноден е 26 лева на ден при провеждане на лагер.

При нас ще намерите спокойствие, уют и възможността децата ще се наслаждават на свободна игра без да се притеснявате от движение на автомобили.

Програмите за зелено училище и летен лагер се подготвят индивидуално за всяка от групите, в зависимост от броя, възрастта и желанията на участниците.
Предлагаме настаняване на ученически групи, предлагаме възможност за провеждане на зелено училище. - Балкански рай
Предлагаме настаняване на ученически групи, предлагаме възможност за провеждане на зелено училище. - Балкански рай - изображение 1Предлагаме настаняване на ученически групи, предлагаме възможност за провеждане на зелено училище. - Балкански рай - изображение 2Предлагаме настаняване на ученически групи, предлагаме възможност за провеждане на зелено училище. - Балкански рай - изображение 3Предлагаме настаняване на ученически групи, предлагаме възможност за провеждане на зелено училище. - Балкански рай - изображение 4
Ключови думи: хотел Дрента Велико Търново, къща Дрента Велико Търново, семеен хотел и къща Дрента Велико Търново, Балкански рай Дрента Велико Търново, туризъм Дрента Велико Търново, нощувка Дрента Велико Търново, селски туризъм Дрента Велико Търново, риболов Дрента Велико Търново, почивка Дрента Велико Търново, паркинг Дрента Велико Търново
Тази страница е посетена 3770 пъти.
Общо посещение на профила: 3770.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка