Производство на мебели в община Троян | Адис ЕТ

Фирма Адис ЕТ извършва висококачествено производство на маси, столове и други мебели в Орешак, Троян.

Адис ЕТ - Infocall.bg
Адис ЕТ - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Висококачествено производство на мебели в Орешак-Троян

Фирма Адис е създадена през 2003 г. в село Орешак, община Троян. Основен предмет на дейност е производство на маси и столове с изключително висок клас на качество. Чрез прилагане на последните нови технологии и поддържане на висока организация, Адис постига високото качество на предлаганите изделия.

Адис има за цел да произвежда продукти, които носят чувство за спокойствие и хармония, мебели произведени с много любов от млад и сплотен колектив. Здравата конструкция на мебелите в съчетание с ергономичност и съвременен дизайн ги прави подходящи за обзавеждане както на дома,, така и на обществени заведения.

Ако желаете да обзаведете дома си или своя ресторант със стил и без да пренебрегвате качеството - потърсете фирма Адис в село Орешак.

Висококачествено производство на мебели в Орешак-Троян - Адис ЕТ
Висококачествено производство на мебели в Орешак-Троян - Адис ЕТ - изображение 1Висококачествено производство на мебели в Орешак-Троян - Адис ЕТ - изображение 2Висококачествено производство на мебели в Орешак-Троян - Адис ЕТ - изображение 3Висококачествено производство на мебели в Орешак-Троян - Адис ЕТ - изображение 4
Ключови думи: висококачествено производство маси Троян, висококачествено производство столове Троян, висококачествено производство мебели Троян
Етикети: Мебелна фабрика, Производители на маси и столове
Тази страница е посетена 3052 пъти.
Общо посещение на профила: 6109.
Телефонен номер е поискан 65 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка